Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa eliminarea Victoriei Azarenka

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa eliminarea Victoriei Azarenka

De doua victorii avea nevoie Simona Halep pentru a ajunge numarul unu mondial inaintea disputei cu Victoria Azarenka din optimile turneului de la Wimbledon. Primul pas a fost facut in urma succesului, scor 7-6 3), 6-2, obtinut in fata jucatoarei din Belarus. continuă pe Online Sport

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon

Continua parcursul pentru Simona Halep la Wimbledon dupa victoria obtinuta, vineri, in fata chinezoaicei Shuai Peng, scor 6-4, 7-6 7), intr-un meci din turul al 3-lea.

Wimbledon: Simona Halep joaca in sferturi cu Johanna Konta marti, in jurul orei 17:00

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca, marti, in sferturile de finala de la Wimbledon, in jurul orei 17. Halep o va intalni pe Johanna Konta, locul 7 mondial si favorita 6, in al doilea meci de pe terenul central de la All England Club.

SIMONA HALEP, MARGINALIZATA LA WIMBLEDON !!! SCANDALOS!! A FOST TRIMISA DE ORGANIZATORII BRITANICI SA... !!! (FOTO)

Simona Halep, jucatoare de tenis cu sanse reale de a deveni numarul 1 dupa incheierea turneului, a fost trimisa de organizatori sa joaca pe Terenul numarul doi, adica a trebia arena de la Wimbledon. Pe de.

Wimbledon: Simona Halep vs Shuai Peng se va disputa dupa ora 16:00

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de vineri, iar confruntarea dintre Simona Halep 2 WTA - cap de serie numarul doi) si chinezoaica Shuai Peng, locul 37 WTA, va avea loc dupa ora 16:00 ora Romaniei). Cele doua jucatoare se vor lupta pentru un loc in optimile competitiei londoneze.

Simona Halep IGNORATA la Wimbledon: Nimeni nu vorbeste despre mine ca o FAVORITA

Simona Halep, jucatoare de tenis cu sanse reale de a deveni numarul 1 dupa incheierea turneului, a fost trimisa de organizatori sa joaca pe Terenul numarul doi, adica a trebia arena de la Wimbledon. Pe de.

LIVE Simona Halep cu Johanna Konta in sferturi la Wimbledon (dupa 17:00)

Pentru a treia oara in decurs de o luna Simona Halep va disputa un meci cu primul loc mondial pe masa. S-a intamplat in finala de la Roland Garros, pierduta la Jelena Ostapenko, si apoi la Eastbourne.

Veste INCREDIBILA pentru Simona Halep la finalul turneului de la Wimbledon. Ce se intampla cu romanca

Simona Halep va avea parte de un succes rasunator la finalul turneului de la Wimbledon. Indiferent care va fi rezultatul final al turneului, Simona Halep va avea oricum de castigat. Romanca va.

La ce ora joaca Simona Halep in turul trei la Wimbledon

Turneul de la Wimbledon. Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua, vineri, in turul trei la Wimbledon, cel mai probabil in jurul orei 15. in functie.

LIVE Text Simona Halep vs Victoria Azarenka (dupa ora 16:15)/ Ostapenko in sferturi, Svitolina eliminata

Revenita de doar cateva saptamani in circuit dupa ce a nascut, Victoria Azarenka 683 WTA) ramane o adversara periculoasa, o sportiva cu multa experienta si cu doua titluri de Grand Slam in palmares. De cealalta parte, Simona Halep cap de serie numarul doi) are de partea ei continuitatea. Meciul de pe terenul 2 din optimi) va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Performanta uluitoare pentru Simona Halep

Indiferent de deznodamantul de la Wimbledon, pentru Simona Halep urmeaza un record deosebit. Romanca va devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani in Top 10 WTA, dintre tenismenele.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )