Libnet.ro
UNICEF

07:00

LIVE Simona Halep cu Shuai Peng in turul 3 la Wimbledon (dupa 15:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep cu Shuai Peng in turul 3 la Wimbledon (dupa 15:30)

Simona Halep o intalneste pe chinezoaica Shuai Peng, vineri dupa 15:30, in turul 3 de la Wimbledon. continuă pe Online Sport

SIMONA HALEP - SHUAI PENG LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM EUROSPORT - VIDEO

SIMONA HALEP - SHUAI PENG LIVE la WIMBLEDON. Simona Halep joaca azi cu chinezoaica Shuai Peng in turul 3 la Wimbledon. Meciul este transmis LIVE VIDEO de Eurosport 2 si ONLINE STREAM pe Eurosport player.

LIVE Simona Halep cu Shuai Peng in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep o intalneste pe chinezoaica Shuai Peng, vineri dupa 16:30, in turul 3 de la Wimbledon.

Asa am trait Simona Halep cu Shuai Peng in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep a intalnit-o pe chinezoaica Shuai Peng, vineri dupa 16:30, in turul 3 de la Wimbledon.

LIVESCORE Simona Halep vs Shuai Peng 3-4

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, o infrunta pe chinezoaica Shuai Peng, locul 37 WTA, in turul trei al truneului de Grand Slam de la Wimbledon. Partida se disputa pe Terenul 2 si poate fi urmarita in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep vs Shuai Peng 6-4, 5-6

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, o infrunta pe chinezoaica Shuai Peng, locul 37 WTA, in turul trei al truneului de Grand Slam de la Wimbledon. Partida se disputa pe Terenul 2 si poate fi urmarita in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

Wimbledon: Simona Halep vs Shuai Peng se va disputa dupa ora 16:00

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de vineri, iar confruntarea dintre Simona Halep 2 WTA - cap de serie numarul doi) si chinezoaica Shuai Peng, locul 37 WTA, va avea loc dupa ora 16:00 ora Romaniei). Cele doua jucatoare se vor lupta pentru un loc in optimile competitiei londoneze.

Wimbledon: Simona Halep vs Shuai Peng 6-4, 7-6 (7)/ Halep, calificata in optimi

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a castigat o partida dificila contra chinezoaicei Shuai Peng, locul 37 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a avut nevoie de o ora si 39 de minute pentru a o invinge pe Shuai, care a reusit sa o puna de mai multe ori in dificultate. In primul set, jucatoarea noastra a fost condusa cu 3-1, insa a reusit sa revina si s-a impus cu 6-4. Actul al doilea a fost unul extrem de echilibrat, ajungandu-se in tie-break, unde numarul 2 WTA a salvat o minge de set inainte de a fructifica cea de-a doua minge de meci.

HALEP-SHUAI PENG LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROSPORT. Meci dificil pentru Halep la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat, miercuri, dupa victoria din turul secund la Wimbledon, ca va incerca sa.

Simona Halep vs Shuai Peng, in turul trei al turneului de la Wimbledon. Romanca a castigat primul set

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni, vineri, in turul trei al turneului de la Wimbledon, pe jucatoarea chineza Shuai Peng, cel mai probabil in jurul orei 15.

Wimbledon: Simona Halep vs Beatriz Haddad Maia se va disputa dupa ora 18:30

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de miercuri, iar disputa dintre Simona Halep 2 WTA - cap de serie numarul doi) si Beatriz Haddad Maia Brazilia - 96 WTA) va avea loc dupa ora 18:30.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )