Libnet.ro
UNICEF

12:15

Raimonds Vejonis a fost ales noul presedinte al Letoniei

Adevărul Adevărul,
Raimonds Vejonis a fost ales noul presedinte al Letoniei

Ministrul leton al Apararii, Raimonds Vejonis, a fost ales miercuri presedinte al tarii, cu voturile a 55 din cei 100 de membri ai parlamentului de la Riga, relateaza AFP si AP. continuă pe Adevărul

Raimonds Vejonis, noul presedinte al Letoniei

Ministrul leton al Apararii, Raimonds Vejonis, a fost ales miercuri presedinte al tarii, relateaza AFP. Raimonds Vejonis, membru al partidului ecologist in varsta de 48 de ani, a declarat ca va face tot.

Letonia a ales: Ministrul apararii, Raimonds Vejonis, membru al partidului ecologist, este noul presedinte

Ministrul leton al apararii, Raimonds Vejonis, membru al partidului ecologist, a fost ales miercuri presedinte al tarii, cu voturile a 55 din cei 100 de membri ai parlamentului de la Riga, informeaza.

Letonia are un nou presedinte

Ministrul leton al apararii, Raimonds Vejonis, a fost ales, miercuri, presedinte al tarii, cu voturile a 55 din cei 100 de membri ai parlamentului de la Riga.

Malaysia Airlines se afla tehnic in faliment, 6.000 de oameni au fost concediati - noul director al companiei, Christoph Terminator Mueller

Malaysia Airlines se afla tehnic in faliment, a declarat luni noul presedinte director general german al companiei, anuntand desfiintarea a 6. 000 de locuri de munca, in incercarea de a redresa compania, dupa cele doua catastrofe aeriene de anul trecut, scrie AFP.

Dani Coman s-a retras si este noul presedinte executiv al Astrei Giurgiu

Clubul Astra Giurgiu a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca fostul international Dani Coman a fost numit in functia de presedinte executiv al gruparii giurgiuvene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )