Libnet.ro
UNICEF

20:15

Raluca Turcan: Decizia DIICOT privind dosarul 10 august este una justa. Adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii trebuie pedepsiti

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan: Decizia DIICOT privind dosarul 10 august este una justa. Adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii trebuie pedepsiti

Raluca Turcan a declarat ca decizia procurorului-sef al DIICOT Giorgiana Hosu de a infirma partial solutia de clasarea in dosarul 10 august si de a redeschide ancheta in cazul fostilor sefi ai Jandarmeriei, este una justa. Vicepremierul a adaugat ca adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii sa fie pedepsiti. continuă pe Adevărul

RALUCA TURCAN: Adevarul in cazul dosarului 10 august trebuie sa iasa la iveala

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, afirma ca decizia DIICOT privind redeschiderea anchetei in dosarul 10 august este una justa, punctand ca adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii pedepsiti, scrie Agerpres.

DIICOT redeschide dosarul 10 august. Sefii Jandarmeriei implicati in reprimarea protestului au din nou dosare penale

Procurorul-sef al DIICOT a infirmat ordonanta de clasare a acuzatiilor impotriva sefilor Jandarmeriei. Astfel, se reia urmarirea penala fata de Laurentiu Cazan, Sebastian Cucos si Ionut Sindile.

Dosarul 10 august. DIICOT redeschide ancheta in cazul sefilor Jandarmeriei. Solutia de clasare, infirmata

Sefa DIICOT a dispus infirmarea solutiei de clasare a acuzatiilor vizandu-i pe sefii jandarmeriei in dosarul 10 august. Astfel, se reia urmarirea penala impotriva acestora. ANALIZA Clasarea Dosarului 10 august - semne de intrebare si ignorarea unor standarde internationale in materia imprastierii in forta a protestatarilor.

Dosarul 10 August: Sefa DIICOT a infirmat clasarea unora dintre acuzatiile aduse sefilor Jandarmeriei. Laurentiu Cazan, Sebastian Cucos si Ionut Sindile, anchetati din nou

Giorgiana Hosu, procurorul-sef DIICOT, a anuntat, marti, ca a infirmat clasarea unora dintre acuzatiile aduse sefilor Jandarmeriei in Dosarul 10 August. Infirmarea clasarii va trebui,.

Ludovic Orban, despre dosarul 10 august: Cetatenii si justitia nu mai au nevoie de un alt dosar cu aceeasi soarta ca cele ale Mineriadelor si Revolutiei

Premierul Ludovic Orban, saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii Dosarului 10 august. Premierul considera ca adevarul despre incidentele din 10 august 2018 trebuie stabilit in justitie, adica de o instanta investita cu acest drept, de aceea apreciaza decizia de continuare a anchetei. Este inadmisibil ca la aproape doi ani de la evenimentele violente din Piata Victoriei, romanii inca nu au aflat adevarul despre responsabilii care au coordonat si dispus actiunea de reprimare a unei manifestatii care incepuse pasnic, a spus Orban, potrivit unui comunicat al Guvernului.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE DOSARUL 10 AUGUST: Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita

Premierul Ludovic Orban saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii dosarului 10 august. Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita, afirma el, citat de News. ro.

DIICOT reia ancheta asupra sefilor Jandarmeriei in dosarul 10 august

Procurorul sef al DIICOT, Giorgiana Hosu, a dispus, marti, redeschiderea urmaririi penale asupra fo.

DIICOT a cerut redeschiderea dosarului 10 august, dupa ce initial acuzatiile au fost clasate

Rasturnare de situatie. Dosarul 10 august se redeschide, la doar 20 de zile dupa ce fusese clasat. Este vorba despre reluarea acuzatiilor la adresa sefilor Jandarmeriei care fusesera initial secretizate.

Orban cere pedepsirea celor care se fac vinovati de violentele din 10 august: Romanii inca nu au aflat adevarul

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis o reactie dupa ce DIICOT a decis redeschiderea Dosarului 10 august, care fusese clasat pe 15 iulie. Orban compara Dosarul 10 august cu cele ale Mineriadelor si Revolutiei si spune ca trebuie aflat la ordinul cui au fost gazati romanii.

Vicepremierul Raluca Turcan: IMM-urile afectate de criza COVID-19 primesc 1 miliard de euro

Vicepremierul Raluca Turcan a subliniat, sambata, ca Guvernul Orban a adoptat pachetul de granturi nerambursabile pentru antreprenorii romani ale caror afaceri au avut de suferit in aceasta perioada, astfel ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )