Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ramasitele umane recuperate de la locul prabusirii avionului EgyptAir ar sugera ca la bord a avut loc o explozie

Adevărul Adevărul,
Ramasitele umane recuperate de la locul prabusirii avionului EgyptAir ar sugera ca la bord a avut loc o explozie

Un oficial din serviciile criminalistice egiptene a declarat marti ca ramasitele umane recuperate de la locul prabusirii cursei MS804 sugereaza ca la bord a avut loc o explozie, relateaza Associated Press AP). continuă pe Adevărul

Raportul preliminar asupra prabusirii avionului EgyptAir va dura o luna

Un raport preliminar asupra prabusirii avionului EgyptAir care a avut loc joi va fi prezentat intr-o luna, potrivit sefului echipei egiptene de ancheta citat de ziarul egiptean Al-Ahram, transmite Reuters.

Fumul din cabina nu permite disiparea misterului care invaluie cauzele prabusirii avionului EgyptAir

Prezenta fumului in cabina cu putin inainte de disparitia de pe ecranele radar a Airbusului A320 EgyptAir sugereaza ca a avut loc un incendiu in aeronava, dar nu permite sa se determine cauzele catastrofei, apreciaza experti intervievati de AFP.

Secretarul general al ONU a reactionat in cazul prabusirii avionului EgyptAir

Ban Ki-moon, secretarul general al ONU, a transmis multumiri celor care au participat la operatiunile de gasire a avionului si isi exprima profunda tristete pentru cele intamplate jo.

Prabusirea avionului EgyptAir: Sistemele automate ale aeronavei au detectat fum la bord inainte de momentul prabusirii

Sistemele automate ale avionului EgyptAir au semnalat ca au detectat fum la bord cu putin timp inainte de prabusire. Informatia a fost confirmata sambata de anchetatorii aviatici francezi, potrivit Re.

VIDEO Cutiile negre ale avionului EgyptAir prabusit in Mediterana sunt cautate cu ajutorul unui submarin

Cutiile negre ale avionului EgyptAir care s-a prabusit joi dimineata in Marea Mediterana sunt cautate cu ajutorul unui submarin trimis duminica in zona de autoritatile egiptene. La peste 3 zile de la tragedia aeriana, anchetatorii nu au niciun indiciu privind cauza prabusirii avionului si au anuntat ca nicio varianta nu este exclusa, potrivit AFP.

Si-a presimtit moartea! Ce imagine a postat o stewardesa de la bordul avionului EgyptAir, inainte de tragedie

Samar Ezz Eldin a fost una dintre stewardesele avionului si se pare ca si-a presimtit moartea dupa prabusirea avionului EgyptAir, potrivit dailymail. co. uk. Dupa doar cateva luni de cand si-a.

Egiptul trimite un submarin pentru cautarea cutiilor negre ale avionului EgyptAir prabusit in Marea Mediterana

Presedintele egiptean Abdel Fattah el-Sisi anunta ca un submarin care apartine Ministerului Petrolului a pornit catre locul in care s-a prabusit zborul MS804 EgyptAir in Marea Mediterana, relateaza The Associated Press.

Stiri contradictorii despre cutiile negre ale avionului EgyptAir cazut in Mediterana

Zvonul potrivit caruia a fost identificat locul in care se afla inregistratoarelke de zbor ale avionului cazut in Marea Mediterana a fost negat azi de autoritatile egiptene, anunta Mediafax, citand The Telegraph.

Vom prabusi acest avion: Mesajul cutremurator scris pe fuselajul avionului EgyptAir prabusit in Mediterana

Dezvaluiri socante in cazul avionului companiei EgyptAir prabusit in Marea Mediteraneana. Aeronava care a cazut de la peste 11 mii de metri altitudine in drumul sau spre Cairo de la Paris ar fi.

Cautari dificile ale epavei avionului EgyptAir. E mai usor sa gasim un ac in carul cu fan

Nava de patrulare in apele internationale trimisa de Franta in zona unde se presupune ca s-a prabusit avionul Airbus al companiei EgyptAir a sosit la fata locului luni, la sfarsitul diminetii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )