Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Rapid-CFR Cluj 0-0. Bornescu a salvat un punct pentru giulesteni, care n-au mai castigat un meci din septembrie

Adevărul Adevărul,
Rapid-CFR Cluj 0-0. Bornescu a salvat un punct pentru giulesteni, care n-au mai castigat un meci din septembrie

Rapidul a obtinut un punct cu CFR Cluj, pe teren propriu, gratie paradelor excelente ale portarului Mircea Bornecu, care a facut ca tabela sa ramana intacta la finalul celor 90 de minute ale jocului din Grant. continuă pe Adevărul

Vrei sa mergi la Rapid- CFR Cluj? Uite care sunt preturile tichetelor!

Biletele pentru meciul dintre Rapid Bucuresti si CFR Cluj programat sambata, in etapa a 16-a au preturi cuprinse intre 8 si 200 de lei.

CFR Cluj se impiedica pe terenul lanternei rosii

CFR Cluj a pierdut cu multa seninatate 2 puncte importante in lupta pentru titlu, sambata, in remiza alba inregistrata cu Rapid pe Valentin Stanescu. Bornescu a scos tot ce s-a putut in partea secunda, dupa o prima repriza dominata de giulesteni. CFR Cluj a aratat ca o echipa oarecare in fata ultimei clasate, iar un eventual succes al Petrolului cu Dinamo, maine, va conduce rocada de locuri vizata de lupii lui Gheorghe Multescu.

Rapid, decimata inaintea duelului cu CFR Cluj. Rada e optimist: Speram intr-o minune

Marian Rada asteapta meciul cu CFR Cluj de sambata seara fara aproape jumatate de echipa, dar isi pastreaza optimismul si spune ca sunt in continuare sperante pentru salvarea de la retrogradare.

Dican, antrenor interimar la CFR Cluj

CFR Cluj are un nou antrenor. Francisc Dican a fost numit antrenor interimar dupa ce Vasile Miriuta si-a reziliat contractul cu clubul din Gruia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )