Libnet.ro
UNICEF

21:15

Rapid a zdrobit (6-0) pe Olimpia Satu Mare si merge in optimile Cupei Romaniei

Adevărul Adevărul,
Rapid a zdrobit (6-0) pe Olimpia Satu Mare si merge in optimile Cupei Romaniei

Rapid a invins, pe teren propriu, cu 6-0 3-0), pe Olimpia Satu Mare, din Liga a III-a, in 16-imile Cupei Romaniei, si s-a calificat in optimile de finala. continuă pe Adevărul

Mesaj impotriva discriminarii, afisat de jucatorii echipei Rapid la meciul cu Olimpia Satu Mare.

Jucatorii echipei Rapid au afisat un mesaj impotriva discriminarii, joi, inainte de meciul de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare, din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, facand referire la incidentele de la derbiul cu Steaua, de la inceputul saptamanii, potrivit Mediafax. Fotbalistii au intrat pe teren imbracati cu tricouri albe peste echipamentul de joc, avand inscriptionat in elimba engleza mesajul Stop discrimination, si au afisat un banner pe care scria tot in limba engleza Is .

Rapid a facut scor de tenis cu Olimpia Satu Mare in Cupa

Rapid s-a calificat fara probleme in optimile Cupei Romaniei dupa ce a trecut la scor de Olimpia Satu Mare, echipa ce evolueaza in Liga a III-a. Giulestenii au castigat cu 6-0 datorita golurilor marcate de Ionita, Renan Silva si Ciolacu. Olimpia a ratat un penalty in ultimul minut de joc.

Cupa Romaniei. FC Rapid a invins Olimpia Satu Mare, scor 6-0, si s-a calificat in optimi

Echipa Rapid a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 3-0), formatia Olimpia Satu Mare, din Liga a III-a, in 16-imile Cupei Romaniei, si s-a calificat in optimile de finala ale.

Cupa Romaniei: Rapid s-a calificat in optimi dupa 6-0 cu Olimpia Satu Mare

Echipa FC Rapid Bucuresti a reusit calificarea in optimile Cupei Romaniei, dupa victoria categorica, scor 6-0, in compania formatiei Olimpia Satu Mare. Giulestenii au marcat trei goluri in prima repriza, prin.

Panica in Satu Mare: 17 persoane din Negresti-Oas, diagnosticate cu trichineloza

E panica intr-un cartier din Negresti-Oas, Satu Mare. 40 de oameni au ajuns la spital, dupa ce au consumat carne de porc, iar 17 dintre ei au fost deja diagnosticati cu trichineloza. Primele victime au luat drumul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )