Libnet.ro
UNICEF

11:45

Raport ingrijorator: Jucariile sunt cele mai periculoase produse vandute in UE

România Liberă România Liberă,
Raport ingrijorator: Jucariile sunt cele mai periculoase produse vandute in UE

Cel mai recent raport al Comisiei Europene releva faptul ca jucariile sunt cele mai periculoase vandute in UE. Acestea aveau in compozitie materiale toxice, fie puteau produce rani copiilor. Si bijuteriile au avut un grad de periculozitate ridicat. continuă pe România Liberă

Aglomeratie la cumparaturi inainte de Paste: Cele mai cautate produse sunt carnea de miel, ouale, fructele si legumele (VIDEO)

Aglomeratie si la cumparaturi. Oua, vopsea, carne de miel, drob, cozonac, vin si fructe. Acestea sunt produsele cele mai cautate in aceasta perioada. Bucuresetenii au alocat anul acesta pentru masa de.

Cum alegem cele mai sigure produse pentru masa de Paste

Prospetimea este criteriul de baza atunci cand alegem produsele pe care le punem pe masa de Paste. Specialistii ii incurajeaza pe consumatori sa le cumpere doar din locurile autorizate si nu de pe marginea strazii, pentru a fi siguri ca pun pe masa cele mai sigure alimente pentru propria sanatate.

PASTE 2016. Acestea sunt cele mai inedite oua din lume - GALERIE FOTO

Oul a inspirat, din vechi timpuri, numeroase legende, basme, o intreaga literatura. Pe langa simbolurile creatiei si ale vietii pe care le reprezinta, oul are si un rol decorativ in perioada.

Alegeri locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din tara

Adevarul va prezinta bataliile pentru fotoliul de primar din marile orase. Iata cum se prefigureaza lupta electorala in cele mai mari orase ale Romaniei, ordonate alfabetic.

Cele mai mari pericole pentru omenire: robotii ocupa un loc fruntas pe lista

Robotii inteligenti si virusurile mortale sunt principalele amenintari pentru longevitatea umanitatii, iar guvernele nu sunt capabile sa le faca fata inca. Iar asta nu o spunem noi, ci o echipa de experti. in afara de asta, oamenii de stiinta de la Universitatea Oxford, Fundatia Global Challenges si Global Priorities Project cred ca ar trebui sa [].

Tango, Rumba si Salsa, cele mai iubite stiluri de dans in studioul de dans Arthur Murray Bucuresti, dupa 2 ani de prezenta in Romania

In primii 2 ani de prezenta in Bucuresti a studioului de dans Arthur Murray, cele mai iubite stiluri de dans de societate de catre adultii amatori care isi doresc sa urmeze cursuri de dans au fost Tango, Rumba si Salsa. Vals, Cha-Cha si Rock-n-roll sunt dansurile care urmeaza in topul preferintelor celor peste 1000 persoane care au participat la lectii de dans in studioul Arhur Murray situat in zona Herastrau din Capitala, de la deschidere si pana in prezent. Eliminarea stresului, tonifierea si dorinta de a petrece timp intr-o activitate fizica placuta si relaxanta sunt cele mai intalnite motivatii care ii fac pe adultii din Bucuresti sa paseasca pe ringul de dans al scolii Arthur Murray.

Cele mai ieftine masini electrice second-hand, alternativa pentru romanii care vor un autoturism nepoluant

Automobilele ecologice castiga, in tarile dezvoltate, tot mai multa popularitate in fata celor clasice, cu combustie interna. Inovatiile si perfectionarile tehnologice au demodat masinile electrice privite, acum cativa ani, drept mofturi scumpe, atat cat sa poata fi accesibile pentru orice roman din clasa de mijloc. Iata care sunt cele mai ieftine masini electrice second-hand.

RETETE DE PASTE. Cele mai bune RETETE DE PASTE. Cum sa faci friptura perfecta de miel si placinte

Potrivit bucatarilor cu experienta, de pe masa de Paste nu pot sa lipseasca friptura de miel si tarta cu branza dar, intotdeauna cele mai simple preparate sunt si clee mai.

Cum a pus mafia sarba mana pe cele mai valoroase comori dacice: traficul cu bratari de aur comandat de Ilic Ljubisa

Unul dintre cele mai vechi dosare ale cautatorilor de comori din Muntii Orastie este aproape de sentinta definitiva. in dosarul tezaurelor, in care zece oameni sunt condamnati pe fond, au fost anchetati mai multi interlopi sarbi, pentru ca au creat o retea care se preocupa cu traficul de obiecte antice, iar cu ajutorul ei au fost scoase din tara o serie de artefacte antice extrem de valoroase.

Cele mai ciudate editii speciale de masini

Nu intotdeauna o editie speciala este si reusita. Unele masini in editii limitate arata deosebit, sunt atragatoare si atrag priviri, dar altele arata ingrozitor. Vezi in prezentarea urmatoare cum arata cateva dintre cele mai nereusite editii speciale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )