Libnet.ro
UNICEF

17:15

Raport INML: Aproape 5.000 din decesele de anul trecut au fost cauzate de accidente rutiere si sinucideri

B1 B1,
Raport INML: Aproape 5.000 din decesele de anul trecut au fost cauzate de accidente rutiere si sinucideri

In jur de 5. 000 de decese inregistrate anul trecut, numar care reprezinta mai mult de jumatate din totalul mortilor violente inregistrate de institutiile de medicina legala. Acestea au fost cauzate de. continuă pe B1

INML: Aproape 5.000 de decese cauzate de accidente rutiere si sinucideri, in 2012.

Aproape 5. 000 de decese, reprezentinta mai mult de jumatate din totalul mortilor violente inregistrate de institutiile de medicina legala in 2012, au fost cauzate de accidente rutiere 28%) si sinucideri 27%), potrivit unui raport al INML Mina Minovici din Capitala, citat de Mediafax. Potrivit raportului, circumstantele de producere a mortilor violente au fost deosebit de variate, cele mai frecvente fiind decesele survenite dupa lovire cu corp dur, asfixie mecanica prin spanzurare si .

Florin Zamfirescu: Schimbarea de anul trecut a fost o speranta. Eu nu mai sper in nimic

Actorul Florin Zamfirescu a vorbit in cadrul emisiunii Exces de Putere despre schimbarile politice care au avut loc in Romania. Pentru mine, schimbarea de anul trecut a fost o speranta, o temere si acum a.

Este un miracol! Incredibila poveste a veteranului de razboi care a primit in dar o parte din propriul sau trecut

La 88 de ani, un veteran de razboi din New York a primit in dar, pe neasteptate, o parte din propriul sau trecut. Cineva i-a regasit, pe un camp din Franta, placuta de identificare din armata ratacita cu.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )