Libnet.ro
UNICEF

19:00

Raportat la puterea de cumparare, romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din UE

Antena3 Antena3,
Raportat la puterea de cumparare, romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din UE

Romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din UE raportat la puterea de cumparare, costuri superioare fiind suportate doar de germani, portughezi, ciprioti si spanioli, in timp ce preturile. continuă pe Antena3

Huawei Watch este poate cel mai frumos ceas inteligent, dar si unul dintre cele mai scumpe

Intre Apple Watch si toate celelalte cu Android Wear se remarca Huawei Watch, un dispozitiv frumos prezentat in martie la MWC 2015. Acum, aflam si pretul pentru acesta, dar daca designul e o chestiune relativa, costul este clar: mult peste cele cu Android Wear. Apple are tot felul de adjective pentru Watch si pe unele [] Huawei Watch este poate cel mai frumos ceas inteligent, dar si unul dintre cele mai scumpe Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cele mai eficiente servicii din sistemul medical romanesc risca sa devina istorie

Una dintre cele mai eficiente initiative din domeniul medical risca sa devina istorie, din cauza neintelegerilor.

Romanii platesc printre cele mai mari preturi la energie din UE raportate la puterea de cumparare

Romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din Uniunea Europeana UE) raportat la puterea de cumparare, costuri superioare fiind suportate doar de germani, portughezi, ciprioti si spanioli, in timp ce preturile cele mai mici sunt in Finlanda, Letonia si Luxemburg.

Romania, printre cele mai mari preturi la energie din UE

Romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din UE raportat la puterea de cumparare, costuri superioare fiind suportate doar de germani, portughezi, ciprioti si spanioli, in timp ce preturile cele mai mici sunt in Finlanda, Letonia si.

De ce factura la energie e prea mare pentru buzunarul romanilor

Romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la curent din Uniunea Europeana, raportat la puterea de cumparare, spune Eurostat. Expertii sustin ca, desi avem resurse proprii, firmele interpuse umfla factura. De asemenea, ajutoarele pentru energia verde cresc pretul.

Romania, unul dintre principalii furnizori de securitate in zona Marii Negre

Romania devine unul dintre principalii furnizori de securitate in zona Marii Negre. Specialisti ai universitatii Harvard impreuna cu cei ai Academiei Nationale de Informatii au demarat, la Bucuresti, un.

Concurentele criticate la Romanii au talent pentru greutate au adus Romaniei titlul de campioane mondiale la una dintre cele mai importante competitii de dans

Dupa ce au iesit din concursul Romanii au Talent, cele doua gimnaste din Bistrita, care au uimit cu contorsionarile si cu sincronizarea perfecta, au adus in Romania titlul de campioane mondiale de la una.

Mihai Marcu, patronul Medlife, unul dintre sustinatorii Colegiului Nautic Roman, scoala privata ale carei cursuri pot fi echivalate cu cele ale Academiei Navale Mircea cel Batran (VIDEO)

Jurnalistul Sabin Orcan a vorbit in editia de marti a emisiunii Xpress de pe B1 TV despre Colegiul Nautic Roman, o scoala privata ale carei cursuri pot fi echivalate cu cele ale Academiei Navale Mircea cel.

Situatie bizara: Mihai Marcu, patronul Medlife, unul dintre sustinatorii Colegiului Nautic Roman, scoala privata ale carei cursuri pot fi echivalate cu cele ale Academiei Navale Mircea cel Batran (VIDEO)

Jurnalistul Sabin Orcan a vorbit in editia de marti a emisiunii Xpress de pe B1 TV despre Colegiul Nautic Roman, o scoala privata ale carei cursuri pot fi echivalate cu cele ale Academiei Navale Mircea cel.

Oradea, unul dintre cele mai bune orase pentru afaceri din tara

Specialistii Forbes au analizat mediul de afaceri si atractivitatea pentru investitori in cele 40 de municipii resedinta de judet, iar Oradea ocupa un loc important. Este al treilea oras din Vestul tarii, respectiv al cincilea la nivel national, in topul celor mai bubne orase pentru afaceri.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )