Libnet.ro
UNICEF

22:00

Rapperul 50Cent, in mijlocul unui nou scandal: Si-a renegat fiul si l-a dezmostenit din senin

B1 B1,
Rapperul 50Cent, in mijlocul unui nou scandal: Si-a renegat fiul si l-a dezmostenit din senin

Rapperul american revine in centrul atentiei dupa ce si-a renegat fiul si l-a dezmostenit din senin, relateaza Huffington Post. Se pare ca muzicianul nu si-a mai contactat fiul din luna ianuarie, cand. continuă pe B1

Jessie J confirma lansarea unui nou single Hero

Dupa ce a lansat single-ul WILD alaturi de raperii Big Sean si Dizzee Rascal, Jessie J a dezvaluit ca urmeaza sa promoveze un nou single, ce va fi prezent pe coloana sonora a peliculei Kick-Ass 2. Jessie le-a dat vestea sustinatorilor sai prin intermediul paginii sale de Twitter, intr-o sesiuen de Q&A pe care a .

Cel mai longeviv prim-ministru din UE, in mijlocul unui scandal de spionaj

Cel mai longeviv premier european, luxembourghezul Jean-Claude Juncker, ia in calcul posibilitatea de a demisiona astazi, ca urmare a unui scandal de spionaj din tara sa. El va aparea in fata unui comitet special al parlamentului la 2 p. m. ora locala pentru a raspunde acuzatiilor de conducere defectuoasa a Serviciului de Informatii luxembourghez SREL).

Premierul turc isca un nou scandal prin declaratiile sale despre un rival politic: Face tot ce poate pentru a se ridica de la nivelul unui negru la cel al unui om alb

Dupa ce a fost aspru criticat pentru remarcile sale antisemite, premierul turc a starnit furie pentru o serie de declaratii cu privire la Kemal K305;l305;cdaro287;lu, liderul Partidului Republican al Poporului de centru-stanga. Potrivit portalului turc gazetecileronline. com, Erdogan a spus despre K305;l305;cdaro287;lu ca face toate eforturile posibile pentru a se ridica de la nivelul unei persoane negre la nivelul unui om alb.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )