Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rares Bogdan, anunt devastator pentru PSD. Planul liberalilor pentru alegerile locale

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, anunt devastator pentru PSD. Planul liberalilor pentru alegerile locale

Rares Bogdan vede o victorie zdrobitoare a PNL la alegerile locale de pe 27 septembrie. Prim-vicepresedintele PNL a afirmat, intr-o interventie la un post TV, ca liberalii isi vor bate propriul record si vor castiga localele cu un scor care se va duce spre 40%. continuă pe Antena3

Traian Basescu, anunt devastator pentru Romania: Sistemul se apropie de limita. Guvernul sa ia legatura cu alte state

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si-a exprimat public ingrijorarea fata de sistemul medical romanesc care da semne ca ar putea fi la un pas de colaps. Acesta considera ca locurile ramase libere in sectiile de Terapie Intensiva reprezinta un numar nesemnificativ fata de nevoia reala a Romaniei, in cazul in care numarul cazurilor grave .

Rares Bogdan: Motiunea de cenzura vrea sa acopere un Congres PSD dominat de acuzatii grave

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, critica decizia PSD de a depune o motiune de cenzura impotriva Gu.

Rares Bogdan: Cei din PSD nu au nicio sansa sa darame Guvernul Orban. Motiunea de cenzura e doar un joc de imagine (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan se declara convins ca PSD nu are nicio sansa sa darame Guvernul Orban prin motiunea de cenzura care a fost depusa luni la Parlament. intr-o interventie telefonica in.

VLAD VOICULESCU: Oameni platiti din bani publici falsifica semnaturi pentru PSD, Florea si Firea

Alianta USR-PLUS a transmis sesizari la DNA si la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, acuzand existenta unor fabrici de semnaturi false pentru alegerile locale, in beneficiul PSD. Reprezentantii aliantei sustin ca datele unor oameni cu conditii precare ar fi utilizate de functionari din primarii pentru listele de sustinere a candidaturii depuse la Autoritatea Electorala de Gabriela Firea si de primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )