Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan dezminte orice fel de conflict cu Ludovic Orban: PNL trebuie sa fie mai unit decat oricand Presa nu este un dusman niciodata, ci un partener (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan dezminte orice fel de conflict cu Ludovic Orban: PNL trebuie sa fie mai unit decat oricand Presa nu este un dusman niciodata, ci un partener (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a dezmintit speculatiile potrivit carora ar fi fost criticat fervent de liderul partidului, premierul nominalizat Ludovic Orban. Am vazut, mi-au trimis si mie c. continuă pe B1

Rares Bogdan: PNL il va propune premier tot pe Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca PNL il va propune ca premier tot pe Ludovic Orban.

Rares Bogdan, despre motiunea de cenzura: Sunt mici sansele sa treaca. Ludovic Orban ramane premier

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a precizat ca nu exista niciun fel de negociere intre liberali si social-democrati, subliniind ca sansele ca motiunea de cenzura sa treaca sunt foarte mici.

Rares Bogdan: Nu confirm, nu infirm intalnirea Iohannis - Orban la Cotroceni

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, miercuri, la Antena 3, ca nu confirma, dar nici nu infirma intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si Ludovic Orban la Palatul Cotroceni.

Rares Bogdan (PNL): Vom merge cu aceeasi propunere la Cotroceni si cu aceeasi echipa guvernamentala

PNL va merge la Cotroceni cu aceeasi propunere de formula guvernamentala, a subliniat Rares Bogdan, prim-vicepresedintele formatiunii, dupa ce Guvernul Orban a fost demis prin motiune de cenzura. Vom.

Bogdan Chirieac: Ar trebui sa se puna punct carierei politice a lui Ludovic Orban. PNL nu are nicio vina, e un partid responsabil

Bogdan Chirieac a declarat ca, in opinia sa, cariera politica a lui Ludovic Orban ar trebui sa fie incheiata pentru ca adoptarea a 25 de ordonante de urgenta si a 31 de hotarari de guvern intr-o noapte este o masura anti-democratica.

Ludovic Orban, inainte de motiunea de cenzura: Suntem pregatiti pentru orice varianta!

Ludovic Orban a sustinut o scurta declaratie de presa inaintea votului motiunii de cenzura. Premierul sustine ca Guvernul este pregatit pentru orice varianta.

Ludovic Orban, inaintea motiunii: Suntem pregatiti pentru orice varianta

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, inaintea votului pentru motiunea de cenzura, ca liberalii sunt pregatiti pentru orice varianta.

Rares Bogdan stie cine va fi propunerea presedintelui pentru sefia noului Guvern

Rares Bogdan a declarat, joi seara, la Romania TV, ca presedintele Klaus Iohannis il va propune tot .

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce motiunea a trecut: Nu ne convine aceasta situatie ca o majoritate toxica a dat jos Guvernul liberal

Rares Bogdan a facut primele declaratii dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut. Liberalul spune ca guvernului demis nu ii convine aceasta situatie si ca o majoritate toxica a reusit sa dea jos Guvernul liberal.

Rares Bogdan, catre liberali: Clotilde Armand, o gluma! O vom spulbera!

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan se declara convins ca PNL va castiga alegerile locale in Bucuresti, daca se mobilizeaza, el afirmand ca Gabriela Firea va fi fara probleme batuta, iar Clotilde Armand, candidatul USR la Primaria Sectorului 1, este o gluma pe care candidatul liberal o va spulbera.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )