Libnet.ro
UNICEF

16:15

Rares Bogdan: Din toamna mergem cu varianta Ludovic Orban prim-ministru

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan: Din toamna mergem cu varianta Ludovic Orban prim-ministru

Rares Bogdan a afirmat, miercuri, la emisiunea Marius Tuca Show, ca dupa 6 decembrie, cand vor fi alegerile parlamentare, PNL va guverna tot cu Ludovic Orban premier. Prim vicepresedintele PNL a respins varianta ca el sa fie alternativa de prim-ministru la Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Premierul o tine din gafa in gafa. Ludovic Orban, surprins fumand din nou intr-o sala de sedinta din Guvern

Premierul Ludovic Orban a fost suprins din nou fumand intr-o sala din Guvern, fotografia fiind publicata pe contul de Facebook al lui Cristian Vasilcoiu, consilier al Liei Olguta Vasilescu.

Ludovic Orban, decizie radicala dupa scandalul pozei din birou

Anunt de ultima ora facut de Rares Bogdan.

Rares Bogdan taie elanul lui Ciolacu: Klaus Iohannis nu va da premier catre PSD in urmatorii 4 ani si jumatate

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, sustine ca presedintele Klaus Iohannis nu va mai desemna niciun premier de la PSD pana la finalul mandatului. Rares Bogdan le recomanda celor de la PSD sa isi faca planuri pe termen lung si sa gandeasca o strategie pentru urmatorul ciclu electoral: 2024-2028.

Rares Bogdan, despre pensii si alocatii: PNL a venit la guvernare pentru a incerca sa creasca nivelul de trai

Rares Bogdan a discutat despre majorarea pensiilor si a alocatiilor in perioada imediat urmatoare. Europarlamentarul liberal sustine ca PNL a venit la guvernare pentru a incerca sa creasca nivelul de trai al romanilor.

Rares Bogdan: PNL va da premierul in urmatorii patru ani. Cat timp va fi Iohannis la Cotroceni, PSD nu va da premierul

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a spus duminica, la Antena 3, ca partidul sau va da premier in urmatorii patru ani si jumatate.

LUDOVIC ORBAN: Nicusor Dan ramane candidatul pe care-l sustinem pentru Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL il sustine in continuare, alaturi de USR-PLUS si, posibil, PMP, pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei, subliniind ca liberalii nu isi schimba decizia.

LUDOVIC ORBAN: Vom lansa programul de sustinere a marilor companii

Primul ministru Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va lansa un program de sustinere al marilor companii printr-un un sistem de garantare a asigurarii creditului comercial, in cadrul masurilor de relansare economica.

Ludovic Orban, despre marirea pensiilor: O vom face, dar 40% este un procent nerealist

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca majorarea pensiilor va avea loc, dar procentul de 40% nu este unul realist. Pensionarii sa aiba incredere ca vom majora pensiile, dar vom vedea dupa mai multe analize cat putem suporta din Buget. Impactul pe 2021 ar fi de 10 miliarde de euro, a declarat Orban.

Klaus Iohannis, intalnire cu Ludovic Orban la Palatul Coroceni: Presedintele si premierul vor discuta despre fondurile europene alocate Romaniei

Presedintele Klaus Ioahnnis si premierul Ludovic Orban se intalnesc, miercuri, la ora 12. 30, la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre fondurile europene alocate Romaniei, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis, dupa discutiile cu Ludovic Orban, despre fondurile europene destinate Romaniei: Vom investi in autostrazi, in proiecte de cale ferata, in sisteme de energie regenerabila, in sistemul de sanatate publica, in invatamant (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat , miercuri, dupa discutia cu premierul Ludovic Orban pe ptema fondurilor europene alocate Romaniei, ca propunerea venita din partea Comisiei Europene privind fondul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )