Libnet.ro
UNICEF

10:31

Rasmussen: Este foarte probabil ca Rusia sa intervina militar in Ucraina

România Liberă România Liberă,
Rasmussen: Este foarte probabil ca Rusia sa intervina militar in Ucraina

Secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat, luni, ca exista o probabilitate foarte ridicata ca Rusia sa intervina militar in estul Ucrainei, relateaza Reuters, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Anders Fogh Rasmussen: Exista o probabilitate foarte ridicata ca Rusia sa intervina militar in Ucraina

Secretarul general al NATO, Andres Fogh Rasmussen, a declarat, luni, ca Alianta Nord-Atlantica apreciaza ca exista o probabilitate foarte ridicata ca Rusia sa intervina militar in estul Ucrainei, relateaza.

Secretarul general al NATO: O interventie militara ruseasca in estul Ucrainei este foarte probabila

Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen a declarat luni ca vede o mare probabilitate ca Rusia sa intervina militar in estul Ucrainei si ca NATO nu a observat niciun semn ca Moscova si-ar retrage fortele din apropiere de granita cu vecinul sau vestic.

Secretarul general al NATO: Exista o probabilitate ridicata ca Rusia sa intervina militar in estul Ucrainei

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat, luni, ca exista o probabilitatea ridicata ca Rusia sa intervina militar in estul Ucrainei, informeaza agentia Reuters, citata de.

Kievul acuza puterea de la Moscova ca a incercat sa intervina militar in Ucraina sub pretext militar

Presedentia Ucrainei acuza Moscova ca a incercat sa intervina militar in tara, in noaptea de vineri spre sambata, sub pretext umanitar. Seful adjunct al administratiei prezidentiale din Ucraina, Valeri.

Kievul acuza puterea de la Moscova ca a incercat sa intervina militar in Ucraina sub pretext umanitar

Presedentia Ucrainei acuza Moscova ca a incercat sa intervina militar in tara, in noaptea de vineri spre sambata, sub pretext umanitar. Seful adjunct al administratiei prezidentiale din Ucraina, Valeri.

Kievul acuza Moscova ca a incercat sa intervina militar in Ucraina sub pretext umanitar

Kievul a acuzat Moscova ca in cursul acesteio nopti a incercat sa intervina militar in Ucraina sub pretext umanitar, transmite Unian, citandu-l pe and seful adjunct al administra and tiei preziden and tiale ucrainene, Valeri Cealii.

Uniunea Europeana il avertizeaza pe Vladimir Putin sa nu intervina militar in Ucraina

Jose Manuel Barroso, presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, l-a avertizat pe presedintele rus Vladimir Putin sa nu ordone o interventie militara in estul Ucrainei nici macar din ratiuni umanitare,.

Statele Unite acuza Rusia ca intentioneaza sa intervina militar in estul Ucrainei

Rusia intentioneaza sa se foloseasca de pretextul situatiei umanitare grave din estul Ucrainei pentru a interveni si mai mult in aceasta regiune, afirma ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha.

Lavrov: Rusia negociaza cu Ucraina si mai multe organizatii internationale trimiterea de ajutoare umanitare in Donetk si Lugansk

Rusia negociaza cu Ucraina si cu organizatii umanitare din structurile Organizatiei Natiunilor Unite ONU) posibila trimitere de ajutoare umanitare in regiunile Donetk si Lugansk, a anuntat joi ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, informeaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )