Libnet.ro
UNICEF

08:15

Rasturnare de situatie in cazul avionului prabusit in Iran. Ambasada Ucrainei a renuntat la declaratia privind problema la motorul aeronavei

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul avionului prabusit in Iran. Ambasada Ucrainei a renuntat la declaratia privind problema la motorul aeronavei

Ambasada Ucrainei in Iran a renuntat la o mentiune initiala conform careia accidentul avionului Boeing-737 al companiei Ukraine International Airlines prabusit langa Teheran a fost provocat de o problema la motorul aeronavei, transmite Reuters. continuă pe Antena3

Ministrul de Externe: Nu au fost identificati romani pe lista pasagerilor avionului prabusit in Iran

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, spune ca, din primele verificari, nu au fost identificati cetateni romani pe lista pasagerilor avionului ucrainean prabusit in Iran, care avea la bord 176 de persoane.

Ipoteza noua in cazul avionului ucrainean prabusit la Teheran: Ar fi fost doborat de o racheta iraniana

Apare o ipoteza noua in cazul avionului ucrainean prabusit la Teheran.

Un avion cu 176 de persoane la bord s-a prabusit imediat dupa decolarea de la Teheran: Nu exista supravietuitori(FOTO, VIDEO)

UPDATE:Ambasada Ucrainei la Teheran a confirmat ca avionul s-a prabusit din cazua unor probleme la motor si ca nu are vreo legatura cu un posibil atac terorist. UPDATE:Potrivit Aeronews, la.

Presedintele Ucrainei, primele declaratii dupa prabusirea avionului din Iran: Stiri oribile din Orientul Mijlociu

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, si-a exprimat miercuri profunda ingrijorare dupa prabusirea unui avion ucrainean de pasageri langa Teheran, transmite DPA.

Iranul refuza sa trimita catre Boeing cutiile negre ale avionului prabusit la Teheran

Autoritatea iraniana a aviatiei civile a anuntat miercuri ca nu le va preda americanilor cele doua cutii negre ale avionului Boeing 737 al companiei Ukraine International Airlines, care s-a prabusit miercuri noaptea dupa decolarea de pe aeroportul din Teheran.

Cine se afla la bordul avionului prabusit la Teheran

Optzeci si doi de iranieni si 63 de canadieni se aflau la bordul avionului companiei Ukraine International Airlines prabusit miercuri dimineata langa Teheran, a indicat seful diplomatiei ucrainene Vadim Pristaiko, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )