Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rasturnare de situatie! ISIS revendica prabusirea avionului EgyptAir in Mediterana. Un irakian s-ar fi aruncat in aer!

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie! ISIS revendica prabusirea avionului EgyptAir in Mediterana. Un irakian s-ar fi aruncat in aer!

Reteaua terorista Stat Islamic revendica doborarea avionului egiptean prabusit joi dimineata in Marea Mediterana, conform unor site-uri afiliate organizatiei fundamentaliste sunnite, scrie. continuă pe Antena3

Surse din Administratia americana, despre prabusirea avionului EgyptAir: Primele indicii par sa confirme ipoteza unei bombe

La bordul avionului egiptean care s-a probusi joi in Marea Mediterana s-ar fi aflat o bomba, informeaza CNN, citand surse din cadrul Administratiei SUA si din serviciile de informatii.

Raspunsul Rusiei privind cauza prabusirii avionului EgyptAir in Marea Mediterana

Prabusirea avionului de pasageri egiptean in Marea Mediterana probabil a fost rezultatul unui atac terorist, afirma Alekasndr Bornikov, directorul Serviciului Federal rus de Securitate, citat de site-ul.

Presedintele Frantei confirma prabusirea areonavei EgyptAir in Marea Mediterana: Nu se stie inca daca este vorba despre un atac terorist (VIDEO)

Presedintele francez Francois Hollande confirma ca aparatul de zbor al EgyptAir disparut joi dimineata de pe radare s-a prabusit in Marea Mediterana. Acesta a dat asigurari ca,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )