Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele Frantei confirma prabusirea areonavei EgyptAir in Marea Mediterana: Nu se stie inca daca este vorba despre un atac terorist (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Frantei confirma prabusirea areonavei EgyptAir in Marea Mediterana: Nu se stie inca daca este vorba despre un atac terorist (VIDEO)

Presedintele francez Francois Hollande confirma ca aparatul de zbor al EgyptAir disparut joi dimineata de pe radare s-a prabusit in Marea Mediterana. Acesta a dat asigurari ca,. continuă pe B1

Rasturnare de situatie! ISIS revendica prabusirea avionului EgyptAir in Mediterana. Un irakian s-ar fi aruncat in aer!

Reteaua terorista Stat Islamic revendica doborarea avionului egiptean prabusit joi dimineata in Marea Mediterana, conform unor site-uri afiliate organizatiei fundamentaliste sunnite, scrie.

Raspunsul Rusiei privind cauza prabusirii avionului EgyptAir in Marea Mediterana

Prabusirea avionului de pasageri egiptean in Marea Mediterana probabil a fost rezultatul unui atac terorist, afirma Alekasndr Bornikov, directorul Serviciului Federal rus de Securitate, citat de site-ul.

Francois Hollande confirma ca avionul EgyptAir disparut s-a prabusit in mare

ACTUALIZARE 14:15 Airbus confirma disparitia avionului operat de Egyptair Compania aeriana Airbus confirma cu regret ca un aparat A320, operat de catre compania Egyptair, a disparut deasupra Marii Mediterane, potrivit unui comunicat trimis redactiei. *ACTUALIZARE 14:05 Presedintele francez Francois Hollande a confirmat astazi ca avionul EgyptAir disparut dimineata de pe radare s-a prabusit in mare si a asigurat ca, impreuna cu autoritatile egiptene, va face tot posibilul ca familiile victimelor sa beneficieze de sprijin, transmite AFP. *ACTUALIZARE 13:43 Surse: Avionul s-a prabusit in largul insulei elene Karpathos * ACTUALIZARE 11:00 Avion EgyptAir disparut: Armata infirma ca ar fi receptionat vreun mesaj SOS de la aeronava *ACTUALIZARE 10:30 Avionul EgyptAir disparut s-a prabusit in Marea Mediterana *ACTUALIZARE 10:14 Avion EgyptAir disparut: Presedintia franceza anunta o reuniune ministeriala de urgenta *ACTUALIZARE 10:05 Avion EgyptAir disparut: Cei mai multi pasageri de la bordul avionului erau egipteni.

Surse din Administratia americana, despre prabusirea avionului EgyptAir: Primele indicii par sa confirme ipoteza unei bombe

La bordul avionului egiptean care s-a probusi joi in Marea Mediterana s-ar fi aflat o bomba, informeaza CNN, citand surse din cadrul Administratiei SUA si din serviciile de informatii.

O nava comerciala scufundata acum 1.600 de ani in Marea Mediterana, descoperita de arheologi

Arheologii israelieni au recuperat statui din bronz si mii de monede de pe o nava comerciala care s-a scufundat in Marea Mediterana acum aproximativ 1. 600 de ani, in timpul perioadei romane tarzii. Autoritatea pentru Antichitati din Israel a anuntat ca doi scafandri au facut descoperirea in urma cu cateva saptamani, in apropierea vechiului port al orasului bizantin Cezareea, relateaza Reuters.

UPDATE: Un avion Egyptair care zbura pe ruta Paris - Cairo s-a prabusit in Marea Mediterana

Un avion al EgyptAir, care zbura pe ruta Paris - Cairo a disparut, joi dimineata, de pe ecranele radarelor, la 10 mile dupa ce a intrat in spatiul aerian egiptean, a anuntat compania aeriana, citata de agentiile de presa internationale.

UPDATE: Un avion Egyptair care zbura pe ruta Paris - Cairo a disparut de pe radar. Aeronava s-ar fi prabusit in Marea Mediterana

Un avion al EgyptAir, care zbura pe ruta Paris - Cairo a disparut, joi dimineata, de pe ecranele radarelor, la 10 mile dupa ce a intrat in spatiul aerian egiptean, a anuntat compania aeriana, citata de agentiile de presa internationale.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )