Libnet.ro
UNICEF

22:45

Rasturnare de situatie la nici o saptamana de la inceperea anului scolar. Ce se intampla in multe scoli

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie la nici o saptamana de la inceperea anului scolar. Ce se intampla in multe scoli

Inca 12 unitati de invatamant din Romania au trecut in ultimele 24 de ore in scenariul rosu. Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a anuntat vineri ca 312 unitati fac cursuri exclusiv online, fata de 300 cate erau inregistrate joi. continuă pe Antena3

inceperea anului scolar, succes sau esec? Klaus Iohannis: Putem sa spunem ca inceputul acestui an scolar a fost unul bun, cu toate ca suntem in plina pandemie (VIDEO)

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri, ora 18. 00, Presedintele Romaniei a abordat si subiectul inceperii noului an scolar. Klaus Iohannis, despre inceperea noului an.

Descoperire uimitoare intr-o scoala din Bihor. Ce au gasit oamenii acolo, la inceputul anului scolar VIDEO

In timp ce guvernul pare sa fi gasit solutia salvatoare pentru inceputul anului scolar, promitand tablete pentru elevi si containere sanitare pentru scolile cu toalete in curte, la sate, situatia este tot in derapaj continuu. Sau poate mai mult, se transforma in dezastru, cum este cazul institutiei din Bihor. Scoala din Bihor devenita staul de .

COVID-19: Bilant sumbru in Franta, dupa doua saptamani de la inceputul anului scolar. Zeci de scoli au fost deja inchise

Situatia devine tot mai grava in Franta, la doua saptamani de la deschiderea anului scolar. Pe fondul cresterii numarului de cazuri noi de coronavirus, 81 de scoli au fost inchise din cauza focarelor in.

VIDEO Un scandal iscat intre primarie si ISJ intarzie debutul anului scolar pentru elevii dintr-o localitate buzoiana

Pentru un numar de peste 40 de elevi de gimnaziu din comuna buzoiana C. Rosetti scoala nu a inceput inca, din cauza unui conflict iscat intre autoritatile locale si inspectoratul scolar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )