Libnet.ro
UNICEF

21:45

Rata somajului in UE a scazut la 7,4% in octombrie, cel mai redus nivel din 2008

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata somajului in UE a scazut la 7,4% in octombrie, cel mai redus nivel din 2008

Rata somajului in Uniunea Europeana a scazut la 7,4% in octombrie, de la 7,5% in luna precedenta si 8,3% in perioada similara din 2016, arata Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Rata somajului a scazut la 4,9% in octombrie

Rata somajului a fost de 4,9% in octombrie, date ajustate sezonier, in scadere usoara fata de luna septembrie, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Rata somajului a ajuns la 4,9% in octombrie, in scadere fata de luna precedenta

Rata somajului a fost de 4,9% in octombrie, date ajustate sezonier, in scadere usoara fata de luna septembrie, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica INS).

BCE: Creditarea in zona euro, la cel mai ridicat nivel din 2009

Creditele bancare acordate gospodariilor din zona euro au inregistrat in octombrie cea mai mare majorare de dupa criza financiara, in timp ce ritmul de crestere a masei monetare s-a atenuat, arata datele publicate, ieri, de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Windows 10 a depasit cel mai important prag din istoria sa

Windows 10 este cel mai nou sistem de operare al Microsoft, iar numarul utilizatorilor care l-au adoptat in tot acest timp este spectaculos. in varianta finala, Windows 10 s-a lansat pe 29 iulie 2015. Dupa multiple variante beta si zvonuri legate de modul in care va fi oferit publicului larg, Windows 10 a ajuns sa [].

Mircea Badea: Cel mai important lucru din Legile Justitiei e pa. Am crezut ca a cazut Dragnea la intelegere cu Codruta si Werner

Mircea Badea a spus miercuri, dupa ce Legea de modificare a Statutului procurorilor si judecatorilor a primit raport favorabil, ca cei din comisie si-au batut joc de acest proiect, astfel ca cel mai.

Primul trailer oficial al Avengers:Infinity War a fost lansat si ne arata ca avem de a face cu cel mai complex film creat de Marvel

Trailerul pentru cel mai anticipat film cu supereroi, Avengers:Infinity War, aparut in sfarsit, punand capat unei asteptari de patru luni. Pelicula reuneste toti supereroii Marvel, incepand cu Iron Man, lansat in 2008, pana la Black Panther, film care urmeaza sa fie lansat in 2018, scrie The Verge.

VIDEO Primul trailer oficial al Avengers: Infinity War a fost lansat si ne arata ca avem de a face cu cel mai complex film creat de Marvel

Trailerul pentru cel mai anticipat film cu supereroi, Avengers:Infinity War, aparut in sfarsit, punand capat unei asteptari de patru luni. Pelicula reuneste toti supereroii Marvel, incepand cu Iron Man, lansat in 2008, pana la Black Panther, film care urmeaza sa fie lansat in 2018, scrie The Verge.

Englezii au lansat cel mai luxos Range Rover de pana acum. Cu ce impresioneaza noul SVAutobiography

Constructorul britanic de automobile a publicat o galerie foto completa cu cel mai scump si luxos model din istoria brand-ului. In Marea Britanie, noul Range Rover SVAutobiography poate ajunge chiar si la 177. 030 de lire sterline.

Serie A: Gianluigi Buffon, cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul trecut

Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul 2016-2017, in cadrul galei Asociatiei fotbalistilor profesionisti italieni AIC), desfasurata luni seara la Milano, informeaza Corriere dello Sport.

Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca: Constructii si IT

Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca sunt constructiile, sectorul IT, agricultura si medicina, a declarat, ministrul de resort, Lia Olguta Vasilescu, potrivit Agerpres. Daca maine avem 12. 000 de absolventi in IT in plus, vom vedea ca ei sunt absorbiti imediat in piata fortei de munca, a declarat ministrul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )