Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rate mai mici la imprumuturile pentru locuinte prin refinantare, la Banca Transilvania

Hotnews Hotnews,
 Rate mai mici la imprumuturile pentru locuinte prin refinantare, la Banca Transilvania

Persoanele care doresc sa refinanteze la Banca Transilvania creditele imobiliareipotecare in lei sau euro pot beneficia de rate mai mici. Cea mai noua oferta BT, valabila pana la finalul acestui an, inseamna imprumuturi mai avantajoase, acoperirea de catre banca a taxelor notariale si evaluarea imobilului fara a fi perceput comision. continuă pe Hotnews

Mobila CUMPARATA sau FACUTA DE TINE? Care este cea mai buna solutie pentru mobilarea locuintei?

Programele de creditare pentru locuinte au fost foarte accesate de catre romani. Preturile relativ mari nu au stat in calea achizitiilor. O noua casa inseamna ca vor urma procese de amenajare, printre care se.

Lucian Anghel BVB: Nu voi mai candida. Nici pentru pozitia de presedinte nici pentru cea de membru in Consiliul Bursei (I)

Lucian Anghel, inca presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, a confirmat intr-o discutie cu reporterul HotNews. ro ca nu va mai candida pentru un nou mandat la sefia BVB, nici ca simplu membru in Consiliul Bursei. Discutiile din familie si noile sale proiecte de viitor au cantarit cel mai greu in decizia luata. Despre reusitele si esecurile in evolutia piatei de capital locala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )