Libnet.ro
UNICEF

23:00

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedinte: Romania are nevoie urgent de un nou guvern responsabil

Antena3 Antena3,
Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedinte: Romania are nevoie urgent de un nou guvern responsabil

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedintele a raspuns, in urma cu scurt timp, solicitarii premierului de numire a unor noi ministri interimari la Interne, Justitie si. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, tag pe Facebook pentru Klaus Iohannis: Cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

Viorica Dancila continua razboiul, pe Facebook, impotriva lui Klaus Iohannis. Sefa PSD ii da tag intr-o postaresefului statului, in care isi arata nemultumirea pentru faptul ca nu a eliberat-o.

Premierul Dancila: inca o zi de incalcare a Constitutiei de catre presedinte. Domnule Klaus Iohannis, cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca a incalat din nou Constitutia fiindca arefuzat numirea ministrilor interimari. inca o zi de incalcare a Constitutiei de catre.

Chirica nu a invitat-o pe Dancila la Sarbatorile Iasiului: M-am atasat de candidatura la presedintie a domnului Klaus Iohannis

Primarul Mihai Chirica nu a invitat-o pe Viorica Dancila la niciuna dintre manifestarile cu ocazia Sarbatorilor Iasiului pe motiv ca s-a atasat de alt candidat la prezidentiale, mai exact de Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, nou atac la adresa premierului: Viorica Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani

Klaus Iohannis vine cu un nou atac dur la adresa premierului Dancila. Presedintele sustine ca actiunile Vioricai Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani Insistenta.

Klaus Iohannis, despre noile propuneri de ministri: Pentru numirea unui titular la Educatie, premierul trebuie sa se prezinte in Parlament. Viorica Dancila imi cere sa incalc Constitutia

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis, vineri, noi propuneri de ministri interimari. Printr-un comunicat de presa, seful statului transmite ca pentru numirea.

Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus Iohannis noi propuneri de ministri interimari: Ce mutari sunt anuntate in Guvern

Premierul Viorica Dancila i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis noile propuneri de ministri interimari. Este vorba despre Daniel Suciu la Justitie, Gabriel Les la Interne si Nicolae Hurduc la Educatie. in ac.

Razboi intre PALATE! Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Presedintele a fost informat. Cred ca a fost prins cu activitatea de campanie si a omis

Un nou razboi intre Palate, pe tema propunerii unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb. Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a declarat, marti, ca refuzul.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dancila in scandalul comisarului european: Guvernarea dumneavoastra a facut deja mult prea mult rau Romaniei, opriti-va!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca refuzul premierului Viorica Dancila de a se consulta cu el in ceea ce priveste problema comisarului european, care vizeaza reputatia tarii noastre, reprezinta o i.

Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Daca ceream eu demisia cuiva, era scandal

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca tragediile nu trebuie folosite drept teme de campanie electorala, facand referire la afirmatia presedintelui Klaus Iohannis, care a cerut demisia sefului DIICOT.

Klaus Iohannis, obligat sa o revoce pe Ana Birchall si sa numeasca interimarii. CCR a publicat motivarea deciziei

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a publicat motivarea deciziei prin care a admis partial conflictul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Imediat dupa publicarea in Monitorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )