Libnet.ro
UNICEF

12:15

Razbunarea-arma a lui Klaus Iohannis fata de Dana Girbovan

Antena3 Antena3,
Razbunarea-arma a lui Klaus Iohannis fata de Dana Girbovan

Opinia publica a fost surprinsa de decizia lui Klaus Iohannis de a refuza sa o numeasca pe Dana Girbovan in functia de ministru al Justitiei, in ciuda faptului ca sefa Uniunii Nationale a Judecatorilor din. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Uite DEMISIA, nu e DEMISIA: Filmul unui BLAT fara precedent intre Lia SAVONEA si Dana GiRBOVAN OPINIA SPECIALISTILOR: Semne MARI de intrebare privind refuzul CSM de a trimite demisia lui Girbovan la Cotroceni

EXCLUSIV Filmul evenimentelor, de la nominalizarea de catre premierul Viorica Dancila a Danei Girbovan pentru ministerul Justitiei, pana la respingerea solicitarii de catre presedintele Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis respinge acuzatiile de incalcare grava a independentei justitiei: Sectia pentru judecatori a CSM nu ar trebui sa faca politica

Presedintele Klaus Iohannis respinge acuzatiile de incalcare a independentei justitiei formulate de Sectia pentru Judecatori a CSM si explica faptul ca nu a respins candidatura pentru functia de ministru al justitiei a judecatorului Dana-Cristina Girbovan, ci a cetateanului roman Dana-Cristina Girbovan, care a acceptat propunerea premierului de a ocupa o functie de ministru intr-un guvern politic si care a si inaintat demisia din magistratura.

Profesorul Dan Voiculescu, despre Dana Girbovan: Exemplu vital. Motiv de mandrie

Dan Voiculescu a avut o prima reactie dupa ce Dana Girbovana fost respinsa de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Justitiei, pe motiv ca e impotriva valorilor.

Dana Girbovan isi retrage demisia din magistratura, dupa refuzul lui Iohannis

Judecatoarea Dana Girbovan a anuntat miercuri ca isi retrage demisia din magistratura, dupa ce prese.

ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA: Presedintele nu a justificat respingerea judecatorului Dana Girbovan, ci a cetateanului Dana Girbovan

Administratia Prezidentiala a precizat, joi, in replica la pozitia Consiliului Superior al Magistraturii in legatura cu Dana Girbovan, ca seful statului nu a justificat respingerea propunerii in functia de ministru al Justitiei a judecatorului Dana-Cristina Girbovan, ci a cetateanului roman Dana-Cristina Girbovan .

Dana Girbovan, presedinte UNJR: Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie este necesara

Presedintele UNJR, Dana Girbovan, afirma ca Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie este.

Dancila spune ca ar propune-o din nou pe Dana Girbovan la Ministerul Justitiei: Nu stiu daca mai vrea domnia sa

Premierul Viorica Dancila afirma ca ar propune-o din nou pe Dana Girbovan la Ministerul Justitiei, spunand ca si-a dorit in aceasta functie un magistrat care cunoaste foarte bine modul de lucru, care se bucura de respectul celorlalti, o persoana independenta pentru ca nu trebuie numai sa afirmam ca vrem independenta justitiei, aceasta trebuie intr-adevar sa se realizeze.

Dancila, despre Dana Girbovan: Eu as propune-o din nou ministru al Justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca ar propune-o din nou pe Dana Girbovan pentru functi.

Viorica Dancila, plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis: de ce ia Guvernul aceasta decizie

Guvernul va depune o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, au decis social-democratii in sedinta de la Mamaia. Premierul Viorica Dancila e cea care ar fi propus acest lucru, deranjata de unele declaratii facute de seful statului. Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Executivul se va adresa procurorilor chiar luni .

KLAUS IOHANNIS: Resping in integralitate remanierea propusa de premier

Presedintele Klaus Iohannis a respins, ieri, remanierea propusa de premierul Viorica Dancila dupa iesirea ALDE de la guvernare. Iohannis nu a ratat prilejul pentru a ataca din nou coalitia care a condus tara in ultimii doi ani si jumatate si a sustinut ca ruptura dintre PSD si ALDE confirma dispretul cu care cele doua partide ii trateaza pe cetateni si ca interesele liderilor politici ai celor doua formatiuni politice sunt mai presus de interesele cetatenilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )