Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dancila spune ca ar propune-o din nou pe Dana Girbovan la Ministerul Justitiei: Nu stiu daca mai vrea domnia sa

Adevărul Adevărul,
Dancila spune ca ar propune-o din nou pe Dana Girbovan la Ministerul Justitiei: Nu stiu daca mai vrea domnia sa

Premierul Viorica Dancila afirma ca ar propune-o din nou pe Dana Girbovan la Ministerul Justitiei, spunand ca si-a dorit in aceasta functie un magistrat care cunoaste foarte bine modul de lucru, care se bucura de respectul celorlalti, o persoana independenta pentru ca nu trebuie numai sa afirmam ca vrem independenta justitiei, aceasta trebuie intr-adevar sa se realizeze. continuă pe Adevărul

Dancila, despre Dana Girbovan: Eu as propune-o din nou ministru al Justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca ar propune-o din nou pe Dana Girbovan pentru functi.

Dana Girbovan isi retrage demisia din magistratura

Dana Girbovan, propunerea Vioricai Dancila pentru postul de ministru al Justitiei in locul Anei Birchall, anunta ca isi retrage demisia din magistratura. Decizia acesteia vine in contextul in care luni.

Dana Girbovan, refuzata de Iohannis pentru postul de ministru al Justitiei, isi retrage demisia din magistratura

Dana Girbovan, care inainte Sectiei de judecatori demisia sa din magistratura, fiind propusa de Viorica Dancila pentru postul de ministru al Justitiei in locul Anei Birchall, anunta ca isi retrage demisia din magistratura.

Dana Girbovan isi retrage demisia din magistratura, dupa ce a fost refuzata de Iohannis ca ministru al Justitiei

Judecatoarea Dana Girbovan anunta ca isi retrage demisia din magistratura, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins numirea sa in functia de ministru al Justitiei. Girbovan spune ca va cere Sectiei pentru judecatori a CSM sa ia act de retragerea demisiei.

ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA: Presedintele nu a justificat respingerea judecatorului Dana Girbovan, ci a cetateanului Dana Girbovan

Administratia Prezidentiala a precizat, joi, in replica la pozitia Consiliului Superior al Magistraturii in legatura cu Dana Girbovan, ca seful statului nu a justificat respingerea propunerii in functia de ministru al Justitiei a judecatorului Dana-Cristina Girbovan, ci a cetateanului roman Dana-Cristina Girbovan .

Dana Girbovan isi retrage demisia din magistratura, dupa refuzul lui Iohannis

Judecatoarea Dana Girbovan a anuntat miercuri ca isi retrage demisia din magistratura, dupa ce prese.

Dana Girbovan anunta ca isi retrage demisia din magistratura

Judecatoarea Dana Girbovan a anuntat miercuri ca isi retrage demisia din magistratura, dupa ce prese.

Ce spune Bobita din Las Fierbinti, despre noul sezon al serialului de la PRO TV: E o schimbare

Mihai Bobonete, alias Bobita din Las Fierbinti, a revenit pe platourile de filmare, alaturi de colegii sai din distributie si de echipa tehnica a productiei, pentru un nou sezon al serialului de la PRO TV. Ce ii asteapta pe telepectatori in sezonul 16 aL serialului de comedie, dar si alte ponturi importante despre ceea ce .

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

Asa e cand vrei sa fii mafiot! Victor Becali, din nou in fata instantei, intr-un proces cu Politia Rutiera

Victor Becali nu prea are noroc! Fostul impresar are din nou probleme cu justitie, dupa ce a reusit sa calce din nou pe bec. Acesta nu se astampara si ajunge din ce in ce mai des in vizorul Politiei, de data asta din cauza unei sanctiuni contraventionale. Iata ce au decis magistratii pentru Victor Becali! .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )