Libnet.ro
UNICEF

21:15

Razvan Burleanu: Consideram ca exista un risc mai mare de infectare la terase decat pe terenul de fotbal

Hotnews Hotnews,
 Razvan Burleanu: Consideram ca exista un risc mai mare de infectare la terase decat pe terenul de fotbal

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca va avea, miercuri, o intalnire cu reprezentantii MTS, in care principiul de la care va porni discutiile va fi ca in momentul de fata exista un risc mai mare de infectare la terasa decat pe terenul de fotbal. in ceea ce priveste costurile testarii pentru coronavirus, federatia va crea un fond de sprijin pentru cluburi. continuă pe Hotnews

Burleanu: Exista un risc mai mare de infectare la terase decat pe terenul de fotbal

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca va avea, miercuri, o intalnire cu reprezentantii MTS, in care principiul de la care va porni discutiile va fi ca in momentul de fata exista un risc mai mare de infectare la terasa decat pe terenul de fotbal. in ceea ce priveste costurile testarii pentur coronavirus, federatia va crea un fond de sprijin pentru cluburi.

OMS anunta aproape 300.000 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere de pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca numarul cazurilor de infectare cu coronavirus din intreaga lume a crescut cu peste 294. 000 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere de pana acum, relateaza BBC.

Cel mai mare bacsis pe care l-a primit un roman in Anglia. A livrat pizza si a avut o mare surpriza

Surpriza uriasa care i-a lasat o amintire impresionanta unui roman plecat in Anglia. A livrat pizza unor tineri care i-au facut o bucurie imensa fara sa-si dea seama. De ce a avut parte Ovidiu? Ovidiu le-a livrat pizza, ei i-au schimbat viata Doi tineri vloggeri cunoscuti in Marea Britanie au lansat o provocare pentru cel .

Cel mai mare concurs de pescuit la crap, organizat in perioada 26-30 august

Cel mai mare concurs international de pescuit la crap al anului organizat de clubul sportiv Pelicanul se va desfasura in perioada 26-30 august pe lacul Sarulesti din judetul Calarasi.

Sefa TVR, salariu mai mare decat Klaus Iohannis. Cum s-a ajuns in aceasta situatie incredibila

Doina Gradea este din nou in atentia presei. Dupa acuzatii grave care i-au fost aduse, dar si cereri de demisie refuzate, acum s-a aflat ca sefa TVR are un salariu mai mare decat presedintele Klaus Iohannis. Cum a ajuns Doina Gradea sa aiba un salariu mai mare decat presedintele Romaniei Salarii incredibile la TVR. Cei .

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Crestere pensii 2020. Orban: in suma absoluta, cred ca e cea mai mare crestere a punctului de pensie! E maximum posibil

Premierul Ludovic Orban insista ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil si ca o majorare cu 40% a pensiilor nu se poate sustine. Pe de alta parte, acesta spune ca este cea mai mare crestere din istoria majorarii punctului de pensie.

Termometrele au atins o temperatura-record in Valea Mortii, in deserturile californiene, posibil cea mai mare inregistrata vreodata pe Pamant

Mercurul termometrelor a atins o potentiala noua valoare-record duminica dupa-amiaza la Furnace Creek, in Death Valley, in regiunile desertice sud-californiene: peste 54 de grade Celsius 130 grade Fahrenheit). Daca masuratoarea e valida, este cea mai mare temperatura inregistrata vreodata pe Pamant, relateaza Washington Post.

Ludovic Orban: Orice crestere a punctului de pensie mai mare de 14% se va intoarce impotriva Romaniei si a fiecarui pensionar

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre planurile Guvernului de a majora punctul de pensie cu un procent de 14%, explicand ca orice crestere mai mare nu va putea fi sustinuta, se va intoarce.

Cea mai mare temperatura din istorie. Cate grade s-au inregistrat ieri

Cea mai ridicata temperatura detectata vreodata de aparatele de masuratoare a fost inregistrata ieri, potrivit expertilor. Termometrele au indicat peste 50 de grade Celsius! Unde s-a intamplat acest lucru, aflati in randurile urmatoare. Cea mai ridicata temperatura din istorie Termometrele au indicat, ieri, cea mai ridicata temperatura din istorie 54. 4 de grade Celsius, raporteaza .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )