Libnet.ro
UNICEF

23:30

Razvan Cuc, explicatii privind rezilierea contractul lotului 3 al Autostrazii Lugoj-Deva: CNAIR a emis o factura de penalitati pentru neremedierea unor neconformitati si pentru intarzieri (FOTO,VIDEO)

B1 B1,
Razvan Cuc, explicatii privind rezilierea contractul lotului 3 al Autostrazii Lugoj-Deva: CNAIR a emis o factura de penalitati pentru neremedierea unor neconformitati si pentru intarzieri (FOTO,VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a iesir joi intr-o conferinta de presa si a explicat decizia lauta cu o zi inainte privind rezilierea contractului pentru Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva. CNAIR a. continuă pe B1

CNAIR a reziliat contractul lotului 3 al Autostrazii Lugoj-Deva: ESEC total dupa 6 ani de lucrari. VEZI DOCUMENTUL iN EXCLUSIVITATE (VIDEO)

Vesti proaste pentru soferii care mai sperau ca luna aceasta vor fi deschisi cativa kilometri din autostrada Lugoj - Deva la care se lucreaza din 2013. Compania de drumuri a reziliat contractul lotului 3, dupa ce.

EXCLUSIV Ministrul Razvan Cuc ataca B1.RO: M-am obisnuit ca cei de aici sa faca tot felul de SPECULATII Cuc sustine ca vizita in Grecia cu AGHIOTANTUL a fost una PRIVATA: Poate m-am dus la un SPITAL, nu cred ca trebuie sa dau explicatii (VIDEO)

EXCLUSIV Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, s-a aratat deranjat de speculatiile B1. ro, dupa ce site-ul nostru a dezvaluit ca acesta, impreuna cu aghiotantul sau, au efectuat o deplasare in Grecia, la.

RAZVAN CUC: Peste 300 de angajati ai Tarom vor fi concediati

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achizitii si economic din cadrul Tarom vor fi restructurate in perioada urmatoare, iar la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va fi redus numarul posturilor de conducere, a anuntat, luni, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa.

EXCLUSIV Razvan Cuc, despre FIRMELE CHINEZESTI interesate de executia autostrazii Comarnic - Brasov: Le-am dat termen 16 septembrie. Ori inchidem contractul, ori vom merge mai departe NU le puteam ingradi sub nicio forma participarea (VIDEO)

EXCLUSIV in contextul in care Romania si SUA au semnat o serie de intelegeri care ar putea exclude firmele chinezesti din proiecte strategice, cum ar fi dezvoltarea retelei 5G, reporterul B1. ro l-a intrebat.

Autostrada Lugoj - Deva in impas. CNAIR a reziliat contractul Lotului 3. API: Cei 21 de kilometri puteau fi dati in trafic

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a reziliat contractul cu constructorul Lotului 3 al Autostrazii Lugoj - Deva.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )