Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactia investitorilor strani despre noul Cod Fiscal: vezi opinia AmCham si FIC

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reactia investitorilor strani despre noul Cod Fiscal: vezi opinia AmCham si FIC

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) si Consiliul Investitorilor Straini FIC) saluta lansarea in consultare publica a proiectului de rescriere a Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala, acte normative de o importanta majora. continuă pe Wall-Street Ro

Ialomitianu: Noul Cod fiscal afecteaza IMM-urile si persoanele fizice cu venituri mici

Noul Cod fiscal gandit de Victor Ponta loveste in IMM-uri si in persoanele fizice cu venituri mici, sustine deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu, intr-un comunicat intitulat Cadourile otravite din noul Cod fiscal al lui Victor Ponta.

VIDEO. Cand va fi trimis spre aprobare noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat la debutul sedintei de Guvern de miercuri ca masurile din noul Cod Fiscal pot fi implementate, iar ministrul Finantelor, Darius Valcov, l-a anuntat, in acest context, ca proiectul Codului Fiscal va fi din nou prezentat Guvernului spre aprobare intre 18 si 25 martie.

Noul Cod Fiscal va duce la disparitia microintreprinderilor inactive

Introducerea, in noul Cod Fiscal, a unei cote de impozitare diferentiate in functie de numarul de salariati va duce, cel mai probabil, in timp la disparitia acestor microintreprinderilor aflate in inactivitate temporara, sustine Andra Casu, senior manager in EY Romania, responsabila cu asistenta fiscala si juridica.

Predoiu: Noul Cod fiscal, o strategema politica

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat luni ca i se pare imposibil ca guvernul condus de Victor Ponta sa-si angajeze raspunderea in Parlament pe noul Cod fiscal, mentionand ca actul normativ este o stratagema politica.

Ce spune FMI despre taierile de taxe din noul Cod Fiscal

Masurile de relaxare fiscala, incluse in noul proiect de Cod Fiscal, trebuie analizate cu grija pentru o mai buna intelegere a modului in care pot fi atinse tintele de deficit fiscal ale Romaniei, au comunicat reprezentantii Fondului Monetar International FMI), informeaza Mediafax.

Noul Cod Fiscal - intre relansarea economiei si golurile bugetare uriase

Proiectul noului Cod Fiscal aduce, per ansamblu, o relaxare pentru populatie si firme, insa anumite masuri pozitive din proiect, respectiv reducerea de taxe si impozite, se cer tratate cu semnul intrebarii. Proiectul de rescriere a Codului Fiscal, desfasurat sub mandatul a trei ministri pe o perioada mai lunga de un an, reprezinta un pas inainte din perspectiva tehnica, si anume in considerarea notiunilor introduse, a faptului ca s-au definit termeni utilizati, ca au fost acoperite anumite situatii intalnite in practica s. a. m. d. De asemenea, salutar este si faptul ca, pana la un punct, acest proiect a fost unul deschis si a beneficiat de suport pro bono) din partea specialistilor din domeniu, invitati cu regularitate la discutiile cu reprezentantii ministerului Finantelor Publice.

FMI: Taierile de taxe propuse in noul Cod Fiscal trebuie analizate cu grija pentru o mai buna intelegere a modalitatii in care pot fi atinse tintele de deficit

Masurile de relaxare fiscala incluse in noul proiect de Cod Fiscal trebuie analizate cu grija pentru o mai buna intelegere a modului in care pot fi atinse tintele de deficit bugetar ale Romaniei, au comunicat reprezentantii Fondului Monetar International FMI).

Predoiu: E imposibil ca Ponta sa isi angajeze raspunderea pe noul Cod Fiscal, e doar o stratagema

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat luni ca i se pare imposibil si o ipoteza care nu este fezabila ca guvernul condus de Victor Ponta sa-si angajeze raspunderea in Parlament pe noul Cod.

Noul Cod Fiscal: Cum astupa Guvernul gaura din 2016

Golul bugetar de aproape 7 miliarde de lei pe care ar urma sa-l genereze anul viitor masurile de relaxare fiscala va fi acoperit din impactul pozitiv al cresterii economice asupra veniturilor bugetare si prin inghetarea cheltuielilor, a explicat Darius.

Noul Cod Fiscal: Cum astupa Guvernul gaura din 2016

Golul bugetar de aproape 7 miliarde de lei pe care ar urma sa-l genereze anul viitor masurile de relaxare fiscala va fi acoperit din impactul pozitiv al cresterii economice asupra veniturilor bugetare si prin inghetarea cheltuielilor, a explicat Darius Valcov, ministrul Finantelor, la Adevarul Live.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )