Libnet.ro
UNICEF

10:00

Reactia lui Dacian Ciolos dupa ce Ponta a sustinut existenta unei negocieri pentru postul de premier

Antena3 Antena3,
Reactia lui Dacian Ciolos dupa ce Ponta a sustinut existenta unei negocieri pentru postul de premier

Dacian Ciolos a reactionat pe Facebook dupa ce Victor Ponta a sustinut ca ar fi negociat cu Liviu Dragnea pentru a ramane premier in guvernul PSD. Vad ca Victor Ponta a scris ca as fi negoci. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos: Vad ca Victor Ponta a scris ca as fi negociat cu Liviu Dragnea sa raman premier in guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit demult!

Fostul premier Dacian Ciolos a scris joi, pe pagina sa de Facebook, ca Vad ca Victor Ponta a scris ca as fi negociat cu Liviu Dragnea sa raman premier in guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit demult! Ciolos afirma ca Nu numai ca nu am negociat nimic cu Liviu Dragnea, dar am spus public, raspicat, de mai multe ori, ca nu as accepta sa fiu Premier sau altceva intr-un guvern impreuna cu PSD, dupa alegerile din decembrie 2016.

Platforma Romania 100, a lui Dacian Ciolos, lanseaza site-ul Comisiei de Taiat Hartii 2

Platforma Romania 100, lansata de fostul premier Dacian Ciolos , lanseaza site-ul Comisiei de Taiat Hartii 2. Pe aceasta platforma pot fi facute, incepand de joi, propuneri noi de debirocratizare.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa publicarea sondajului Avangarde

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, joi, dupa publicarea sondajului realizat de Avangarde. Aceste sondaje care se fac sunt bune pentru a da feedback si daca cei care le citesc trag concluziile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )