Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactia lui Gigi Becali dupa victoria controversata cu CS U Craiova

Antena3 Antena3,
Reactia lui Gigi Becali dupa victoria controversata cu CS U Craiova

Steaua s-a impus greu in fata lui CS U Craiova, scor 2-1, dupa o greseala de arbitraj. Gigi Becali spune insa ca n-a avut emotii si i-a taxat inclusiv pe dinamovisti. Ati mai vazut vreo. continuă pe Antena3

Gigi Becali, mesaj transant pentru Laurentiu Reghecampf: El face ce zic eu!

Gigi Becali i-a transmis un mesaj clar lui Reghecampf, dupa egalul cu Villareal. Patronul Stelei spune totusi ca mai important va fi meciul cu CSU Craiova din etapa urmatoare decat partida de azi cu.

Gigi Becali a amenintat un lider PMP ca ii ia casa daca o mai ataca pe sefa DNA

Gigi Becali l-a amenintat pe Gelu Visan, liderul din Dolj al PMP, ca ii va lua casa daca o mai ataca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Schimbul de replici a avut loc la Romania TV. Daca de mai iei de Codruta si de Coldea, iti iau casa, a amenintat Becali.

Razboi total intre Traian Basescu si Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera, dezvaluiri din familia fostului presedinte

Conflictul dintre fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si seful ros-albastrilor, Gigi Becali, pare ca nu se mai termina. Acesta din urma a facut o serie de dezvaluiri incendiare din familia.

Decolteul Anamariei Prodan, prea sexy pentru Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera si-a pus mainile la ochi si s-a intors cu spatele la sotia lui Reghe (FOTO)

Tinuta Anamariei Prodan i-a dat batai de cap lui Gigi Becali. Sexy impresara s-a afisat la partida dintre Steaua si Villarreal cu un decolteu mai mult decat ametitor, lucru care nu a fost apreciat de catre.

Gigi Becali a amenintat un lider PMP ca ii ia casa daca o mai ataca pe sefa DNA:Sa nu te mai iei in viata ta de Laura Codruta Kovesi si de Florian Coldea

Gigi Becali l-a amenintat pe Gelu Visan, un lider din partidul lui Traian Basescu, PMP, ca ii va lua casa daca o mai ataca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, schimbul de replici avand loc la Romania TV.

Gigi Becali: Basescu m-a bagat la puscarie. Vreau sa mi se faca dreptate

Gelu Visan, fost parlamentar PDL si apropiat al lui Traian Basescu, a avut un dialog halucinant cu Gigi Becali, in direct la o televiziune de stiri. Enervat de faptul ca Gelu Visan o ataca dur pe.

Gigi Becali a salvat viata unui calugar de pe Muntele Athos

Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti Ilfov a declarat, in contextul in care s-a scris ca exista un tratament preferential pentru anumiti bolnavi, ca Gigi Becali a suportat.

Gigi Becali: Avem valoare si stau linistit. Vreau calificare de pe primul loc

Egalul obtinut de Steaua pe teren propriu cu Villarreal i-a dat aripi lui Gigi Becali si acesta se gandeste la o calificare de pe primul loc in primavara europeana.

Gigi Becali, noi declaratii bombastice: la ce concluzie a ajuns dupa Steaua - Villarreal. Toate reactiile de dupa meci

Patronul ros-albastrilor trece de la nu mai dau niciun ban la fotbal la euforie, de la un meci la altul. Dupa remiza formatiei sale cu ocupanta locului patru in campionatul spaniol, latifundiarul a stabilit un obiectiv ce pare destul de greu de realizat.

Gigi Becali, euforic dupa egalul Stelei: Avem valoare

Am dominat tot jocul aproape, inseamna ca avem valoare. Eu cred ca chiar avem sanse de calificare. Ne mai trebuie un atacant, un fundas dreapta. Eu sunt foarte bucuros ca avem valoare. Dupa joc,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )