Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce schimbari face Romania dupa atacurile din Franta

România Liberă România Liberă,
Ce schimbari face Romania dupa atacurile din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca dupa atentatele teroriste din Franta, Romania trebuie sa adapteze unele acte normative si proceduri pentru a putea reactiona in situatii similare, iar subiectul va fi discutat in decembrie, in CSAT. continuă pe România Liberă

VIDEO Imagini imediate de dupa atacurile din Paris

Imagini imediate de dupa atacurile din Paris.

Iohannis, reactie dupa atacurile din Paris: Aceste atacuri barbare trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe o retea sociala in care isi exprima solidaritatea fata de poporul francez dupa ce in Parius au avut loc mai multe atacuri armate. Iohannis catalogheaza atacurile ca fiind unele barbare si ca acestea trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala.

David Cameron, masuri dupa atentatele din Franta

Premierul britanic David Cameron a anuntat, sambata, ca Marea Britanie isi va reexamina masurile de securitate, in urma atentatelor din Paris, relateaza AFP, .

Reactia sefului Cultului Musulman din Romania, dupa atentate: Islamul interzice uciderea oricarui suflet

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Murat Iusuf, condamna atacurile teroriste din Franta si spune ca islamul interzice ferm uciderea oricarui suflet.

Semnal grav ca atacurile din Paris afecteaza relocarea migrantilor intre tarile UE: Polonia nu mai vrea sa-i preia fara garantii de securitate

Polonia nu poate accepta migrantii relocati prin sistemul de cote al Uniunii Europene, a declarat viitorul ministru al afacerilor europene de la Varsovia, in contextul atacurilor din Paris. Acesta este un semnal ca masacrul din Franta poate submina serios politica privind refugiatii a blocului comunitar, noteaza Reuters.

Atentatele din Franta ar putea muta turistii straini in Transilvania

Exploziile de la Paris care au ucis peste 100 de oameni vor alunga turistii straini din Franta, din marile capitale europene si din tarile arabe. Expertii in turism arata ca acestia s-ar putea reorienta catre Romania, Bulgaria si tarile din fosta Iugoslavie.

Marincea (SRI): Nu exista o legatura intre atentatele din Franta si riscurile la siguranta nationala a Romaniei

Din datele disponibile pana in acest moment nu exista nicio informatie care sa ateste vreo legatura intre atentatele din Franta si riscurile la adresa sigurantei nationale din Romania, a declarat, sambata, la Digi 24, Ovidiu Marincea, consilier de comunicare la Serviciul Roman de Informatii, potrivit agentiei Agerpres.

Alerta maxima in Belgia, dupa atentatele din Paris

Belgia a instituit, in contextul atentatelor din Franta, starea de alerta maxima pentru toate evenimentele care reunesc multimi mari de oameni.

Un stat reactioneaza dupa atentatele din Paris: Polonia nu va mai accepta cote obligatorii de refugiati

Polonia a decis sa nu mai accepte cotele obligatorii privind distribuirea refugiatilor impuse de Uniunea Europeana, in contextul atentatelor din Franta, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

Moscheile radicale din Franta ar putea fi desfiintate

Mocheile radicale din Franta ar putea fi desfiintate printr-un proiect de hotarare ce va fi studiat in consiliul ministrilor, ca urmare a atentatelor din Paris.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )