Libnet.ro
UNICEF

17:45

Reactia lui Mihai Tudose, dupa ce Academia Nationala de Informatii i-a contrazis CV-ul

Antena3 Antena3,
Reactia lui Mihai Tudose, dupa ce Academia Nationala de Informatii i-a contrazis CV-ul

Premierul desemnat, Mihai Tudose, a reactionat intr-o declaratie in exclusivitate pentru stiripesurse. ro la informatiile prezentate in spatiul public de Academia Nationala de Informatii cu. continuă pe Antena3

Reactia naucitoare a lui Mihai Tudose, dupa ce SRI i-a contrazis CV-ul

Premierul desemnat, Mihai Tudose, a reactionat intr-o declaratie in exclusivitate pentru stiripesurse. ro la informatiile prezentate in spatiul public de Academia Nationala de Informatii cu.

Prima declaratie a lui Mihai Tudose, dupa ce PSD l-a propus ca premier: Aveti o problema cu abtinerile din PSD

In prima lui declaratie dupa ce PSD l-a propus ca premier, Mihai Tudose a sustinut, luni, ca nu trebuie sa existe discutii pe tema acelor lideri PSD care s-au abtinut sa-l voteze.

Mihai Tudose a mintit. Academia Nationala de Informatii contrazice CV-ul premierului desemnat

Mihai Tudose a mintit in CV-ul sau. Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un articol publicat de Press One si care arata intr-un raspuns oficial primit de la Biroul de Presa al.

Mihai Tudose, cel mai recent nume vehiculat ca propunere de premier din partea PSD-ALDE

Mihai Tudose, vicepresedinte al PSD, este cel favorit sa fie propus pentru functia de prim-ministru de catre coalitia PSD-ALDE, au informat pentru HotNews. ro surse din randul social-democratilor. Acesta se adauga numelor vehiculate in ultimele zile ca ar putea fi propuneri de premier: Carmen Dan, Mihai Fifor si Viorica Dancila. Cine este Mihai Tudose, ministru al Economiei: Acuzat ca si-a plagiat doctoratul obtinut la Academia Nationala de Informatii, sub indrumarea lui Gabriel Oprea.

Prima declaratie a lui Mihai Tudose, nominalizarea PSD la functia de premier

Prima declaratie a lui Mihai Tudose dupa ce a fost propus pentru functia de premier de catre coalitia PSD-ALDE face referire la nominalizarea sa. in contextul celor patru abtineri ale unor importanti.

Cine este Mihai Tudose, propunerea PSD de premier: Conferentiar universitar la Academia SRI, are doctorat suspect de plagiat facut tot la SRI, demolat de raportul de evaluare al lui Darius Valcov

Mihai Tudose 50 de ani), propus de PSD ca premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, fiind unul dintre ministrii demolati de raportul de evaluare al lui Darius Valcov, cu zero realizari. El a mai fost ministru al economiei si in guvernul Ponta. A intrat in atentia presei in 2015, cand a fost acuzat de plagiat a lucrarii tezei de doctorat, obtinuta la Academia Nationala de Informatii a SRI. In martie 2016, Tudose a cerut renuntarea la doctorat. Tudose a fost suspectat in permanenta in interiorul partidului de legaturi cu SRI.

Mihai Tudose, PRINS CU MINCIUNA?! Academia SRI contrazice CV-ul premierului desemnat (FOTO)

Mihai Tudose, premierul propus de PSD, a fost prins cu minciuna. Potrivit acestuia, in perioada 2011-2013 ar fi fost lector si apoi conferentiar universitar la Academia Nationala de Informatii a.

Dezvaluire-BOMBA despre premierul desemnat Mihai Tudose. Cutremur pe scena politica

Mihai Tudose a mintit in CV-ul sau. Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un articol publicat de Press One si care arata intr-un raspuns oficial primit de la Biroul de Presa al.

Liviu Dragnea, scurtul drum de la nu fac cadou voturile unor institutii la nominalizarea ca premier a lui Mihai Tudose, conferentiar universitar la Academia SRI si doctor al Academiei SRI

11 decembrie 2016. La cateva minute dupa ce sondajele dadeau castigator PSD cu un scor zdrobitor de peste 45%, Liviu Dragnea declara ca nu am de gand sa fac voturile cadou cuiva, unor persoane sau unor institutii, cu referire clara la presupusi lideri de partid cu legaturi cu serviciile secrete. A urmat odiseea propunerii lui Sevil Shhaideh, refuzata de Iohannis, si numirea lui Sorin Grindeanu, cu studii la SRI. Cand l-a dat jos pe Grindeanu din fruntea Guvernului, Dragnea tot la serviciile secrete a facut aluzie. Azi, cand l-a nominalizat pe Mihai Tudose, conferentiar universitar la SRI si cu doctorat luat la SRI, Dragnea a anuntat ca nu a avut niciodata vreo umbra de dovada ca Tudose ar avea dubla comanda.

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce presedintele Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier: Probabil voi ocupa in continuare portofoliul de la Munca. Vineri, la prima sedinta de guvern, o sa venim cu masuri de recuperare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, ca probabil isi va pastra potrofoliul si in viitorul Guvern. Precizarea vine dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe social-democratul Mihai Tudose, pentru functia de premier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )