Libnet.ro
UNICEF

01:06

Reactia lui Traian Basescu dupa retinerea sefei DIICOT, Alina Bica

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Traian Basescu dupa retinerea sefei DIICOT, Alina Bica

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, cu privire la cazul de coruptie in care este implicata sefa DIICOT, Alina Bica, ca nimeni nu este mai presus de lege. continuă pe România Liberă

Traian Basescu despre retinerea procurorului-sef al DIICOT: Nimeni nu e mai presus de lege, nici macar eu

Presedintele in exercitiu Traian Basescu a fost intrebat, vineri, ce parere are despre retinerea procurorului-sef al DIICOT, Alina Bica, el precizand ca nimeni nu e mai presus de lege, nici macar persoana presedintelui. Una singura, nimeni nu e mai presus de lege. Nimeni, nici eu, a raspuns seful statului. Alina Bica a fost retinuta joi seara de DNA pentru abuz in serviciu, intr-un dosar privind o despagubire ilegala facuta de o comisie din ANRP din care actualul procuror-sef al DIICOT a facut parte.

Traian Basescu, despre retinerea Alinei Bica: Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele in functie, Traian Basescu, a facut un scurt comentariu, vineri, referitor la situatia Alinei Bica, sefa DIICOT, care a fost retinuta, joi seara, pentru abuz in serviciu. Nimeni nu e mai presus .

18.30: Traian Basescu, prima iesire dupa alegerea lui Klaus Iohannis

Presedintele in functie Traian Basescu va sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. Este prima iesire publica a lui Traian Basescu dupa ce Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei.

Basescu, despre retinerea Alinei Bica, procuror-sef DIICOT: Nimeni nu e mai presus de lege

Presedintele in exercitiu Traian Basescu a declarat vineri, intrebat de parere are despre retinerea procurorului-sef al DIICOT, Alina Bica, ca nimeni nu e mai presus de lege, nici macar presedintele. Una singura, nimeni nu e mai presus de lege.

Traian Basescu, despre Alina Bica: Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele in functie, Traian Basescu, a facut un scurt comentariu, vineri, referitor la situatia Alinei Bica, sefa DIICOT, care a fost retinuta, joi seara, pentru abuz in serviciu. Nimeni nu e mai presus .

Traian Basescu la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis de catre CCR: Va voi transfera tot ceea ce stiu intr-o perioada de tranzitie care incepe azi. E o noutate, cu domnul Iliescu schimbul s-a facut in 15 minute. / Las mostenire o tara cu optiuni d

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri, la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis in functia de presedinte de catre Curtea Constitutionala, ca incepand de astazi va exista, timp de o luna, o perioada de tranzitie in care ii va transfera presedintelui ales Klaus Iohannis tot ceea ce stiu. ) E o noutate. ) Avem o perioada de tranzitie, fiecare consilier va transfera dosarele importante, iar eu insumi voi transfera catre domnul Iohannis. Seful statului a mai declarat ca are satisfactia ca, dupa zece ani de mandat, lasa mostenire o tara cu optiuni de dreapta: N-as fi vrut ca la sfasitul mandatului meu stanga sa domine toate institutiile statului, a spus Basescu, in discursul rostit la CCR. Presedintele in functie a mai atras atentia ca Se vor gasi intotdeauna in societate, in mass-media, germenii pasului inapoi. Si uneori trebuie sa fortezi la limita Constitutia pentru a te opune.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine miercuri o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, prima dupa alegerile prezidentiale, arata un comunicat al administratiei prezidentiale.

Traian Basescu a semnat decretele pentru numirea lui Mihnea Motoc la Externe si Hegedus Csilla la Cultura

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele privind numirea lui Mihnea Motoc in functia de ministru de Externe si a lui Hegedus Csilla ca ministru al Culturii, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, remis redactiei. Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc miercuri, dupa publicarea decretelor in Monitorul Oficial.

Traian Basescu: Toti ambasadorii - Paris, Londra, Roma, Madrid - au solicitat prin MAE marirea numarului de sectii de votare. / Prioritatea majora pentru Romania e un proiect de buget

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca toti ambasadorii din capitalele europene - Paris, Londra, Roma, Madrid, Berlin - au solicitat prin MAE marirea numarului de sectii de votare la alegerile prezidentiale. As vrea ca romanii sa stie ca ambasadorii au informat corect asupra nevoii de marire a numarului de sectii, inclusiv ambasadorul de la Berlin. Daca e ceva de reprosat, nu e pentru ambasadorii nostri, a precizat Traian Basescu. Seful statului a cerut Guvernului sa urgenteze prezentarea proiectului de buget pentru 2015, cu atat mai mult cu cat in spatiul public sunt discutii extrem de consistente legate de cresterea, scaderea taxelor, nimeni nu stie ce se intampla, alocari pentru investitii, proiecte de mediu, culturale. Traian Basescu a mai anuntat ca a decis sa faca numirea ministrului de Externe si a ministrului Culturii simultan, cerand, insa, demisia lui Mihnea Motoc din corpul diplomatic si revocarea din functia de ambasador, pentru a se evita o situatie de incompatibilitate.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de numire a ministrilor Motoc si Hegedus Csilla

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele de numire a ministrilor Mihea Motoc si Hegedus Csilla, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Domnul presedinte Traian Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )