Libnet.ro
UNICEF

17:45

Reactia SUA la SCANDALUL din Republica Moldova: Hotararea Curtii Supreme a intarit perceptia publicului asupra ingerintei politice in sistemul judiciar

B1 B1,
Reactia SUA la SCANDALUL din Republica Moldova: Hotararea Curtii Supreme a intarit perceptia publicului asupra ingerintei politice in sistemul judiciar

Curtea Suprema de Justitie a Republicii Moldova a decis, definitiv, invalidarea alegerilor pentru Primaria Chisinau, astfel incat proeuropeanul Andrei Nastase, castigator al scrutinului, nu va mai putea. continuă pe B1

Curtea Suprema din Republica Moldova mentine decizia de anulare a scrutinului din Chisinau

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova a dispus, luni seara, mentinerea deciziei Judecatoriei Chisinau si a Curtii de Apel prin care a fost anulat scrutinul organizat pe 3 iunie pentru desemnarea.

Oazu Nantoi: Situatia din Republica Moldova balanseaza in pragul catastrofei

Situatia din Republica Moldova balanseaza in pragul unei catastrofe. Statul de drept nu exista, iar perspectiva alegerilor parlamentare este distrusa. Declaratia a fost facuta de directorul de programe al Institutului pentru Politici Publice, Oazu Nantoi, referindu-se la decizia instantelor de judecata privind nevalidarea alegerilor locale din municipiul Chisinau, transmite IPN.

Noi detalii despre Karina Turcan, arestata n Rusia pentru spionaj: Transmitea informatii Romniei, n spatele careia s-ar putea afla SUA, despre livrarile de electricitate catre Crimeea si Donbas (surse serviciile rusesti)

Karina Turcan, femeia originara din Republica Moldova si care a fost arestata in 15 iunie in Rusia, este suspectata ca a transmis informatii secrete Romaniei, in spatele careia s-ar putea afla Statele Unite, legate de livrarile de energie catre Crimeea si teritoriile separatiste pro-ruse din estul Ucrainei, scrie in editia de luni ziarul rus RBK, preluat de AFP.

Proteste in Republica Moldova: mii de persoane sunt impotriva deciziei de invalidare a alegerilor din Chisinau

Cateva mii de persoane protesteaza duminica in capitala Republicii Moldova impotriva deciziei de invalidare a alegerilor pentru functia de primar general al municipiului Chisinau, castigate de unul dintre liderii opozitiei proeuropene, Andrei Nastase,.

Decizie istorica pentru Republica Moldova: ONU a votat retragerea trupelor ruse din Transnistria (VIDEO)

Rezolutia privind retragerea trupelor ruse de ocupatie din Transnistria a fost votata de Organizatia Natiunilor Unite, proiectul fiind prezentat de ministrul de Externe al Republicii Moldova, Tudor.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )