Libnet.ro
UNICEF

18:45

REACTIA Ucrainei dupa ce un militar a fost UCIS in Crimeea, intr-un atac ARMAT asupra unei unitati militare

Antena3 Antena3,
REACTIA Ucrainei dupa ce un militar a fost UCIS in Crimeea, intr-un atac ARMAT asupra unei unitati militare

47 - Un atac armat la Simferopol, capitala Crimeei, s-a soldat marti cu doi morti, un militar ucrainean si un membru al fortelor de autoaparare proruse, a anuntat o purtatoare de cuvant a polit. continuă pe Antena3

REACTIA Ucrainei dupa ce un militar a fost UCIS in Crimeea, intr-un atac ARMAT asupra unei unitati militare. Agresorii purtau uniforma militarilor rusi

20 - Potrivit ministerului, elevul-ofiter S. Kakurin a fost ucis cu un glont in inima, intr-un asalt asupra unitatii din care facea parte, la Simferopol. Capitanul V. Fedun a fost ranit la nivelul.

REACTIA Ucrainei dupa ce un militar a fost UCIS in Crimeea, intr-un atac ARMAT asupra unei unitati militare

47 - Un atac armat la Simferopol, capitala Crimeei, s-a soldat marti cu doi morti, un militar ucrainean si un membru al fortelor de autoaparare proruse, a anuntat o purtatoare de cuvant a polit.

DECIZIE DE ULTIMA ORA a Ucrainei, dupa ce un militar a fost UCIS in Crimeea, intr-un atac ARMAT asupra unei unitati militare

05 - Militarii ucraineni din Crimeea au fost autorizati marti sa utilizeze armele, in urma unui atac asupra unei unitati, la Simferopol, in care a fost ucis un militar, a anuntat Ministerul Apararii,.

DECIZIA DE ULTIMA ORA a Ucrainei, dupa ce un militar a fost UCIS in Crimeea, intr-un atac ARMAT asupra unei unitati militare

05 - Militarii ucraineni din Crimeea au fost autorizati marti sa utilizeze armele, in urma unui atac asupra unei unitati, la Simferopol, in care a fost ucis un militar, a anuntat Ministerul Apararii,.

Un militar ucrainean a fost ucis

Un militar ucrainean a fost ucis, astazi, intr-o tentativa de luare cu asalt a unei unitati militare din Simferopol, capitala provinciei Crimeea, ocupata de trupe ruse, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului ucrainean al Apararii in Crimeea pentru AFP.

Un militar ucrainean a fost ucis in Crimeea, anunta Ministerul Apararii

Un militar ucrainean a fost ucis marti, intr-o tentativa de luare cu asalt a unei unitati militare din Simferopol, capitala provinciei Crimeea, ocupata de trupe ruse. in asaltul asupra unei baze, la Simferopol,.

CONFLICT ARMAT in Crimeea: Un militar ucrainean a fost UCIS, iar un altul a fost ranit

45 - Un militar ucrainean a fost ucis marti, intr-o tentativa de luare cu asalt a unei unitati militare din Simferopol, capitala provinciei Crimeea, ocupata de trupe ruse, a declarat un purtator de cuv.

Prima victima de la Simferopol. Un militar ucrainean a fost ucis.

Un militar ucrainean a fost ucis in Crimeea, a anuntat marti Ministerul Apararii, transmite AFP. Anterior, comandantul Marinei ucrainene Serghii Gaiduk, a afirmat ca un ofiter ucrainean a fost ranit prin impuscare la Simferopol, intr-o tentativa de luare cu asalt a unei bazei militare din capitala Crimeei, ocupata de trupe ruse, relateaza Mediafax. Citeste si: Flota ucraineana din Crimeea, anexata si ea Rusiei Tentative de luare cu asalt a unitatilor militare, prin recurgerea la arme, s-au .

Militar ucrainean, UCIS intr-un conflict ARMAT in Crimeea. Premierul Ucrainei: Conflictul cu Rusia intra intr-o faza militara

00- Conflictul cu Rusia, in Crimeea, intra intr-o faza militara, in urma unor tiruri asupra unor militari ucraineni, a apreciat marti premierul ucrainean Arseni Iateniuk, scrie AFP. Conflictul trece.

Criza ucraineana, evenimentele zilei de marti: Kremlinul anunta alipirea Crimeei la Rusia, Kievul autorizeaza folosirea armelor, daca viata militarilor ucraieni este in pericol, dupa ce un soldat a fost ucis in Simferopol

Crimeea este considerata alipita Rusiei incepand de marti, odata cu semnarea unui acord intre presedintele rus Vladimir Putin si noii lideri ai acestei peninsule din sudul Ucrainei, a anuntat Kremlinul, citat de AFP. Ziua a fost marcata inasprirea tonului occidentalilor fata de politica Rusiei, inclusiv a cancelarului german Angela Merkel, dar si de anuntul mortii unui militar ucrainean in Crimeea. In urma acestui incident, care a fost prezentat insa intr-o versiune diferita de presa pro-rusa, ministerul Apararii de la Kiev a autorizat militarii ucraineni din Crimeea sa foloseasca armele, daca viata lor este in pericol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )