Libnet.ro
UNICEF

13:45

Reactii dupa cel mai sangeros atac armat din istoria Statelor Unite. Trump: Am avut dreptate

Adevărul Adevărul,
Reactii dupa cel mai sangeros atac armat din istoria Statelor Unite. Trump: Am avut dreptate

Atacul armat de la clubul de noapte din Orlando, soldat cu 50 morti a atras reactii si condamnari universale, si a fost rapid folosit de candidatii la alegerile prezidentiale din SUA pentru a-si delimita pozitiile in ceea ce priveste terorismul. continuă pe Adevărul

SUA, in stare de soc dupa cel mai grav atac armat din istoria tarii: Criminalul era in evidenta FBI si jurase credinta Statului Islamic, care a revendicat atacul

Cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite a zguduit statul Florida. 50 de morti si 53 de raniti este ultimul bilant anuntat de autoritati, dupa ce un barbat de origine afgana a deschis focul.

SUA, in stare de soc dupa cel mai grav atac armat din istoria tarii: Criminalul era in evidenta FBI si jurase credinta Statului Islamic, care a revendicat atacul (VIDEO)

Cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite a zguduit statul Florida. 50 de morti si 53 de raniti este ultimul bilant anuntat de autoritati, dupa ce un barbat de origine afgana a deschis focul.

Atacul armat din Orlando, tratat ca act terorist. Mesajul presedintelui Obama

Presedintele american, Barack Obama, a condamnat duminica drept un act de teroare si de ura cel mai sangeros atac armat din istoria Statelor Unite, care a facut 50 de morti intr-un club de.

El este autorul celui mai sangeros atac armat din istoria Statelor Unite

Atacul armat dintr-un club gay din Orlando s-a soldat cu 50 de morti - cel mai sangeros din istoria SUA - si circa 53 de raniti, conform unui nou bilant transmis duminica de primarul orasului, Buddy Dyer, po.

Nou bilant al atacului armat din Florida, cel mai sangeros din istoria SUA: 50 de morti si 53 de raniti

Autorul, identificat drept Omar Mateen, american de origine afgana --------- *ACTUALIZARE 18:25 Atacul armat dintr-un club gay din Orlando, Florida, s-a soldat cu 50 de morti - cel mai sangeros din istoria SUA - si circa 53 de raniti, a anuntat astazi primarul orasului, Buddy Dyer, transmite AFP. Autorul atacului, care a fost ucis in schimbul de focuri cu politia, a fost identificat de mai multe posturi de televiziune drept Omar Mateen, un cetatean american de origine afgana. *ACTUALIZARE 16:20 SUA: 20 de morti si 42 de raniti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, Florida *ACTUALIZARE 13:37 Politia a anuntat ca atacatorul este mort.

Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se redeschide

Divertiland, cel mai mare parc avatic din tara, isi redeschide portile astazi pentru sezonul de vara 2016, cu o noua zona de distractii. Iata ce gasesti in parcul din Capitala si cat costa intrarea.

A fost masacru intr-un club de gay din SUA: De ce tocmai homosexualii nu pot dona sange pentru victime. Oamenii sunt scandalizati

Cel mai sangeros atac armat din istoria Statelor Unite, atacul din clubul gay din Florida, a fost revendicat de gruparea jihadista ISIS. Mai mult, atacatorul masacrului a fost interogat de doua ori de FBI,.

Nou bilant. Sangerosul atac armat din Orlando, un act de teroare si ura, soldat cu 50 de morti si 53 de raniti. Reactii internationale

50 de persoane au murit si 53 au fost ranite in sangerosul atac care a avut loc, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un club de noapte gay din orasul Orlando din statul american Florida, potrivit celui mai recent bilant. Atacul a fost calificat de presedintele american Barack Obama drept un act de teroare si ura. Totodata, numerosi lideri internationali, printre care Fracois Hollande, Vladimir Putin, David Cameron, au condamnat atacul si si-au exprimat solidaritatea cu poporul american, iar cetatenii mai multor orase europene si americane s-au adunat pe strazi, in semn de solidaritate cu comunitatea LGBTQ.

Cele mai sangeroase atacuri armate din SUA incepand din 1999

Atacul de la Virginia Tech, in 2007, era pana la masacrul de duminica, in clubul gay Pulse din Orlando, cel mai sangeros atac armat in masa din Statele Unite, relateaza DPA, care prezinta o parte dintre carnagiile comise in aceasta tara incepand din 1999 si pana in prezent.

Cel mai sangeros masacru din istoria SUA

50 demorti, 53 de raniti. America s-a trezit duminica dimineata sub soc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )