Libnet.ro
UNICEF

21:15

Reactii dupa Dinamo - Steaua 1-1. Mircea Rednic: Dinamo a fost mai buna, ei au avut noroc cu portarul

Adevărul Adevărul,
Reactii dupa Dinamo - Steaua 1-1. Mircea Rednic: Dinamo a fost mai buna, ei au avut noroc cu portarul

Dinamo si Steaua au incheiat la egalitate, scor 1-1, in prima etapa din play-off. Meciul a fost unul disputat, iar nervii s-au transformat pe final in doua cartonase rosii. continuă pe Adevărul

Mircea Rednic, declaratii furibunde dupa Dinamo-Steaua

Antrenorul lui Dinamo s-a declarat nemultumit de rezultatul obtinut in fata Stelei. Golul lui a fost offside. Steaua a avut noroc. Dinamo a meritat cel putin un punct. Trebuia sa castige. Pintilii si Chipciu.

Reactii dupa Dinamo - Steaua 1-1.

Dinamo si Steaua au incheiat la egalitate, scor 1-1, in prima etapa din play-off. Meciul a fost unul disputat, iar nervii s-au transformat pe final in doua cartonase rosii.

Reactii dupa Dinamo - Steaua. Tamas: N-am auzit nicio injuratura noua, le stiam pe toate. Bicfalvi: Suporterii Stelei unde sunt?

Dinamo si Steaua au incheiat la egalitate, scor 0-0, meci contand pentru mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei.

Laurentiu Reghecampf, reactie dura dupa Dinamo-Steaua 1-1

Antrenorul Stelei s-a declarat nemultumit de remiza obtinuta in fata lui Dinamo in Stefan cel Mare. S-a terminat 1-1, nu ne avantajeaza, trebuia sa inchidem meciul dupa prima repriza, am iesit sifonati.

Anghel Iordanescu, verdict dur dupa Dinamo-Steaua

Pana la urma doi dintre cei mai valorosi antrenori din fotbalul nostru, doua goluri frumoase, dar pretentiile sunt mult mai mari. Regretam ca un jucator bun ca Marica reaccidenteaza. Competitia noastra.

Mircea Rednic, laude la adresa Stelei

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a laudat prestatia elevilor sai si a adversarilor, dupa remiza alba contra Stelei. Au fost doua echipe care au stat bine in teren. Am avut doua obiective, sa nu primim.

Romania fierbe in asteptarea eternului derby: de ce Dinamo - Steaua e un meci crucial pentru Reghe si Rednic

Dinamo - Steaua va pune fata in fata, in urmatoarele patru episoade cate doua in Cupa Romaniei si in play-off doi antrenori care se pot mandri cu bilant impecabil in eternul derby.

Avancronica Dinamo - Steaua. Unicul derby in prima etapa de playoff

La doar trei zile dupa intalnirea din semifinalele Cupei Romaniei, cand niciuna dintre echipe nu a gasit drumul spre gol, Dinamo-Steaua se intalnesc din nou in Stefan cel Mare intr-un meci a carui miza este data de primele puncte puse in joc in playoff.

LIVETEXT Dinamo - Steaua, se anunta un derby spectaculos in tribune. Echipele de start: Marica si Bicfalvi sunt titulari

Dinamo - Steaua se joaca de la ora 20. 30, in prima etapa din play-off. Partida va putea fi urmarita in format livetext pe www. adevarul. ro.

LIVETEXT Dinamo - Steaua 0-1! Hamroun deschide scorul in Stefan cel Mare, ocazii uriase la ambele porti

Dinamo - Steaua se joaca de la ora 20. 30, in prima etapa din play-off. Partida va putea fi urmarita in format livetext pe www. adevarul. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )