Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ready for wedding. Care sunt tendintele in materie de nunti pentru 2017

Adevărul Adevărul,
Ready for wedding. Care sunt tendintele in materie de nunti pentru 2017

La targul ce are loc in aceste zile, viitorii miri gasesc toate serviciile de care au nevoie pentru ca nunta lor sa fie ca in povesti. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai sigure browsere dupa un eveniment de hacking

Competitia de hacking Pwn2Own 2017 ne arata care sunt cele mai sigure browsere, dupa ce acestea au fost supuse la sesiune intensive de hacking pe parcursul a 3 zile.

Impactul legii lui Dragnea: Pe piata masinilor noi deja se inregistreaza diminuari la anumite modele care sunt puternic concurate de masinile second hand din import - Gabriel Sicoe, seful Asociatiei Constructorilor Auto din Romania

Peste 500. 000 de masini la mana a doua aduse din import ar putea fi inmatriculate in acest an in Romania, in timp ce numarul celor noi va fi de cinci ori mai mic, a estimat Gabriel Sicoe, noul presedinte al Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania ACAROM), citat de Agerpres. El spune ca deja se vede ca scad vanzarile unor masini noi care sunt puternic concurate de masini second-hand de 2-3. 000 de euro. Cresterea importului de masini second-hand e o consecinta a eliminarii timbrului de mediu, ca urmare a unei legi initiate de Liviu Dragnea.

Te casatoresti? Cel mai mare targ de nunti din Salaj isi deschide portile

Viitorii miri sunt asteptati, la finele acestei saptamani, la targul de nunti Ready for wedding, unde vor putea stabili toate detaliile pentru marele eveniment.

Cele mai bune culori pentru decoratiunile interioare, pentru primavara lui 2017, potrivit Institutului Pantone: care sunt tendintele FOTO

Institutul Pantone, legislatorul mondial in tendintele de culori, a anuntat culorile principale ale primaverii 2017, in ceea ce priveste trend-urile pentru interior. Culorile au fost inspirate din mediul inconjurator.

Care sunt masinile pe care trebuie sa le EVITATI in 2017

Piata auto prezinta o gama variata si pentru acest an. Chiar daca frumusetea exterioara te lasa fara cuvinte, pasionatii de autovehicule trebuie sa stie ca nu toate masinile sunt potrivit.

Lia Bugnar, despre Marsul pentru viata: E plin de copii care sunt ai nimanui. Vor umple probabil puscariile sau soselele de centura

Marsul pentru viata, la care participa peste 1. 000 de persoane, sambata, in capitala, este un eveniment impotriva avorturilor, sustinut de Patriarhia.

Marsul pentru viata: E plin de copii care sunt ai nimanui. Vor umple probabil puscariile sau soselele de centura

Marsul pentru viata, la care participa peste 1. 000 de persoane, sambata, in capitala, este un eveniment impotriva avorturilor, sustinut de Patriarhia.

Haos in circulatia trenurilor din tara: Angajatii CFR au declansat o greva spontana in 7 regionale din tara. Care sunt doleantelor acestora (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Greva spontana de la Regionala Craiova a incetat, a anuntat purtatorul de cuvant de la CFR Infrastructura, Oana Branzan. Reprezentantii companiei le atrag atentia angajatilor care au intrat in greva.

Utile: Dureri de ficat: unde se resimt acestea, care sunt cauzele si ce tratamente poti urma; Ce e de facut in cazul unei fracturi dentare la copii?; De ce nu trebuie sa ignori alunitele de pe corp

Steve Jobs a pierdut lupta cu cancerul pancreatic dupa ce a facut aceste greseli. Cancerul pancreatic este considerat cel mai agresiv timp de cancer, anual fiind diagnosticate peste 200. 000 de cazuri, cu o rata de mortalitate de 98%, potrivit statisticilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Arterita, boala care astupa vasele de sange. Aproape 60% din decesele din tara noastra sunt provocate de bolile cardiovasculare. Arterita, o boala care se instaleaza la nivelul arterelor, poate agrava afectiunile cardiace daca nu este diagnosticata si tratata la timp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )