Libnet.ro
UNICEF

08:30

Real Madrid umilita de Tottenham. Londonezii sunt in optimi

Online Sport Online Sport,
Real Madrid umilita de Tottenham. Londonezii sunt in optimi

Tottenham a invins-o pe Real Madrid, cu 3-1, miercuri seara pe Wembley in derby-ul Grupei H din Liga Campionilor, rezultat in urma caruia londonezii si-au asigurat matematic calificarea in primavara europeana inaintea ultimelor doua meciuri. continuă pe Online Sport

TOTTENHAM - REAL MADRID LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM DOLCE (TELEKOM) - VIDEO

TOTTENHAM - REAL MADRID LIVE in LIGA CAMPIONILOR. TOTTENHAM HOTSPUR intalneste in aceasta seara REAL MADRID in a patra etapa a grupei H din.

TOTTENHAM-REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Meci infernal pentru trupa lui Zidane

TOTTENHAM-REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, este personajul public cu cei mai multi urmaritori pe retelele de socializare din.

Champions League: Tottenham - Real Madrid, meciul de gala al serii (Programul televizarilor)

Dupa 1-1 in tur, Tottenham si Real Madrid se vor duela si la Londra, intr-o disputa care ar putea stabili in mare parte cine va incheia Grupa H pe prima pozitie. Cu doar un punct acumulat, Borussia parte condamnata sa paraseasca competitia. Lucrurile nu stau bine nici pentru Napoli, formatie care are nevoie ca de aer de o victorie impotriva lui Manchester City pentru a pasta sanse reale de a ajunge in optimile C1. Intra in material pentru a vedea programul televizarilor de miercuri seara.

Liga Campionilor: programul meciurilor si televizari. Real Madrid trebuie sa spele rusinea din campionat

In acasta seara continua meciurile din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. La Londra se joaca meciul ditnre Tottenham si Real Madrid. Spanolii vin dupa un esec usturator in campionat, 1-2 cu nou promovata Girona.

GIRONA-REAL MADRID ONLINE STREAM DIGISPORT LIVE LA LIGA. Meci complicat politic in Spania

Emilio Butragueno si Ronaldo Nazario de Lima, fosti jucatori ai echipei spaniole de fotbal Real Madrid, se afla joi la Beijing pentru o campanie de promovare.

VIDEO Girona - Real Madrid 2-1/ Gazdele au intors scorul in patru minute - Echipa lui Zidane se afla la opt puncte distanta fata de lider

Real Madrid a fost invinsa suprinzator pe terenul nou-promovatei Girona, scor 2-1, dupa ce a condus cu 1-0 din minutul 12. Gazdele au intors scorul in repriza secunda cu doua goluri marcate in decurs de 4 minute. Dupa zece etape disputate in La Liga, Real Madrid se afla pe locul trei in clasament, la o distanta de opt puncte fata de liderul Barcelona.

VIDEO Rezultat bomba in Spania, bucurie pentru catalani: Real Madrid a pierdut meciul cu Girona

Real Madrid a pierdut meciul din deplasare cu Girona, desi a intrat la pauza cu avantaj in fata unei echipe care joaca pentru prima data in prima divizie.

Real Madrid pierde surprinzator la Girona

Infrangere suferita de campioana Real Madrid, cu 2-1, in deplasare cu Girona, duminica, intr-un meci din etapa a 10-a a primei ligi spaniole.

VIDEO Athletic Bilbao - Barcelona 0-2/ Catalanii s-au indepartat la opt puncte de Real Madrid

FC Barcelona s-a impus in deplasare cu Athletic Bilbao, scor 2-0, prin golurile marcate de Messi si Paulinho, si isi consolideaza pozitia de lider in La Liga. Dupa zece etape disputate, catalanii se afla la patru puncte distanta de Valencia, ocupanta locului doi, si la opt de rivala Real Madrid cu un meci mai putin disputat).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )