Libnet.ro
UNICEF

07:30

Real Madrid, victorioasa in El Clasico

România Liberă România Liberă,
Real Madrid, victorioasa in El Clasico

Galacticii de la Real Madrid s-au impus in marele derby cu Barcelona, scor 2-0, si au revenit pe p. continuă pe România Liberă

LIVE Real Madrid - Barcelona in El Clasico. S-a deschis scorul!

El Clasico propune, duminica seara, un nou episod din mult asteptatul duel Real Madrid - Barcelona. Meciul va fi live text in aceasta pagina de la ora 22:00.

Real Madrid castiga El Clasico si revine pe primul loc in La Liga

Victorie cu 2-0 pentru Real Madrid in meciul cu marea rivala FC Barcelona in etapa a 26-a din La Liga.

FINAL Real Madrid vs Barcelona 2-0 Mariano Diaz inscrie in prelungiri

Episodul cu numarul 180 al El Clasico in LaLiga le gaseste pe Real Madrid si Barcelona pe primele doua pozitii in clasament. Barca e lider, cu doar doua puncte avans, iar duelul de pe Santiago Bernabeu se poate dovedi decisiv in lupta pentru titlu. Meciul poate fi urmarit in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport, Look Plus si LiveScore pe HotNews. ro, de la ora 22:00 ora Romaniei).

LaLiga: Real Madrid vs Barcelona (22:00) Catalanii, neinvinsi in campionat pe Bernabeu din 2014 - Vor reusi madrilenii sa rupa blestemul?

Primavara vine cu unul din cele mai asteptate meciuri de fotbal din lume, Real Madrid vs Barcelona. Episodul El Clasico cu numarul 180 din LaLiga le gaseste pe cele doua rivale pe primele doua pozitii in clasament. Barca e lider, cu doar doua puncte avans, iar duelul de pe Santiago Bernabeu se poate dovedi decisiv in lupta pentru titlu. Trupa lui Zidane nu traverseaza cea mai buna perioada, iar catalanii nu au mai pierdut in campionat pe terenul madrilenilor din 2014.

VIDEO Real Madrid - Barcelona 2-0 Demonstratie de forta in repriza secunda - Real, noul lider in LaLiga

Cu un Lionel Messi care a avut o evolutie modesta, Barcelona nu a rezistat in fata lui Real Madrid. Catalanii au avut ocazii importante in prima repriza, dar Courtois i-a salvat pe madrileni. Echipa lui Zinedine Zidane a rezolvat meciul in partea a doua si a revenit pe primul loc in LaLiga.

Reactia lui Quique Setien dupa esecul din primul El Clasico al carierei - Este momentul sa felicitam adversarul

Quique Setien a pierdut primul El Clasico al carierei, Barcelona fiind invinsa cu 2-0 de Real Madrid, pe Santiago Bernabeu. Antrenorul catalanilor a recunoscut superioritatea madrilenilor, dar considera ca infrangerea echipei sale nu afecteaza lupta la titlu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )