Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se reamenajeaza Sala Mare a Primariei din Oradea. Va arata ca in 1903

Adevărul Adevărul,
Se reamenajeaza Sala Mare a Primariei din Oradea. Va arata ca in 1903

Sala Mare a Primariei din Oradea va fi reabilitata si adusa la forma initiala, din anul 1903. Reabilitarea interioara va incepe cu podul, respectiv cupola aflata deasupra salii mari. Momentan acest proiect de reabilitare se afla in faza obtinerii avizelor de la Directia de Cultura si Patrimoniu, precum si de la Agentia de Mediu. continuă pe Adevărul

Se reamenazeaza Sala Mare a Primariei din Oradea. Va arata ca in 1903

Sala Mare a Primariei din Oradea va fi reabilitata si adusa la forma initiala din anul 1903. Reabilitarea interioara va incepe cu podul, respectiv cupola aflata deasupra salii mari. Momentan acest proiect de reabilitare se afla in faza obtinerii avizelor de la Directia de Cultura si Patrimoniu precum si de la Agentia de Mediu.

isi iau rusii mana de pe Ucraina? Cea mai mare banca din Rusia A OPRIT creditarea catre Ucraina

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, a oprit creditarea catre persoane fizice in Ucraina in urma violentelor din ultimele zile, a anuntat directorul general al institutiei de credit, Herman Gref, citat de.

SanDisk a anuntat lansarea celui mai mare card din lume, cu o capacitate de 128 GB

SanDisk, cel mai important producator international de carduri de memorie, a anuntat lansarea celui mai mare card microSD din lume, cu o capacitate de 128 GB. Cardul SanDisk Ultra microSDXC UHS-I are o capacitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )