Libnet.ro
UNICEF

01:06

Reclama falsa la noul smartphone Nokia Lumia 920. Producatorul finlandez si-a cerut scuze pentru confuzie (VIDEO)

B1 B1,
Reclama falsa la noul smartphone Nokia Lumia 920. Producatorul finlandez si-a cerut scuze pentru confuzie (VIDEO)

Nokia si-a cerut scuze dupa ce a iesit la iveala faptul ca o reclama care parea filmata cu Lumia 920, unul dintre noile sale telefoane inteligente de top, a fost de fapt creata cu alte echipamente foto. continuă pe B1

Nokia a lansat noua generatie de telefoane cu Windows Phone 8: Nokia Lumia 920 si Lumia 820 (FOTO)

Nokia a anuntat oficial cele doua terminale cu noul sistem de operare Windos Phone 8 asteptate de presa de specialitate si publicul din intreaga lume: Lumia 820 si Lumia 920. Nokia Lumia 820 este un smartphone din .

Incarcarea wireless si camera foto PureView: Atuurile celor mai noi smartphone-uri lansate de Nokia in lupta cu Samsung si Apple

Nokia a lansat in cadrul unui eveniment desfasurat la New York Lumia 920 si Lumia 820, cele mai noi smartphone-uri si varfuri de gama ale producatorilor finlandezi de echipamente mobile, iar primele impresii pozitioneaza Nokia drept unul din.

FOTOGALERIE Lumia 920, noul varf de gama Nokia

Nokia a prezentat miercuri la New York noul smartphone Lumia 920, bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone. Noul varf de gama finlandez are o diagonala de 4. 5 inci si foloseste un procesor dual-core la 1. 5 Ghz. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

VIDEO Nokia se scuza si admite ca un clip ce parea filmat cu noul telefon Lumia 920 nu a fost realizat cu acesta

Nolia a lansat miercuri cu mult optimism primele telefoane cu Windows Phone 8, insa incidentele n-au lipsit fiindca grupul finlandez a fost nevoit sa-si ceara scuze din cauza unui clip care a indus publicul in eroare. Filmuletul a fost prezentat la lansare si era menit sa arate avantajele noii tehnologii de stabilizare optica a imaginii in timpul filmarii, insa acel scurt clip nu a fost filmat cu cel mai nou telefon Lumia, asa cum se intelegea, ci cu camere profesionale, lucrul fiind semnalat de site-urile de tehnologie.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )