Libnet.ro
UNICEF

19:30

Record de amenzi pentru nerespectarea masurilor anti-COVID in mijloacele de transport din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Record de amenzi pentru nerespectarea masurilor anti-COVID in mijloacele de transport din Bucuresti

Politia Capitalei a anuntat ca in ultima saptamana, impreuna cu politistii locali, a aplicat peste 1. 100 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de protectie in pandemie in mijloacele de transport in comun, transmite Mediafax. continuă pe Adevărul

MAI: Peste 2.000 de amenzi, intr-o singura zi, pentru nerespectarea masurilor de protectie

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a anuntat ca sambata au fost aplicate, la nivel national, peste 2. 000 de amenzi pentru nerespectarea masurilor de protectie sanitara.

DGPMB: Amenzi de 28.000 lei pentru nerespectarea masurilor de protectie

Politistii bucuresteni au dat amenzi contraventionale in valoare de 122. 000 de lei, din care valoarea sanctiunilor aplicate pentru nerespectarea masurilor individuale de protectie in pandemie a fost de peste 28. 000 de lei.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul vrea sa adopte in termen de 30 de zile actele normative necesare pentru implementarea masurilor din planul de relansare economica

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul isi propune sa adopte in termen de 30 de zile actele normative necesare pentru implementarea masurilor din Planul national de investitii si relansare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )