Libnet.ro
UNICEF

21:15

Record de candidati in luna mai: Care sunt cele mai cautate locuri de munca

Adevărul Adevărul,
Record de candidati in luna mai: Care sunt cele mai cautate locuri de munca

Luna mai a adus o crestere a numarului de aplicari la job-uri cu peste 50% fata de luna aprilie si cu mai bine de 45%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. continuă pe Adevărul

Ce joburi au cautat romanii in mai: acestea sunt cele mai populare locuri de munca

Pandemia a afectat foarte multi angajati din Romania. Totusi, in luna maimulti romani au inceput sa-si caute locuri de munca mult mai mult decat in luna aprilie sau chiar decat in.

Ce dosare a finalizat DNA in luna mai: Precizarile procurorilor anticoruptie

Directia Nationala Anticorputie DNA) a prezentat, marti, o sinteza a cauzelor care au fost finalizate de procuorii anticoruptie in luna mai a acestui an. Este vorba despre cinci dosare care au fost mai putin me.

Horoscop luna iunie. Taurii sunt inconjurati de emotii, Sagetatorii trebuie sa fie deschisi spre schimbare

Horoscop luna iunie. Iata horoscopul general al lunii IUNIE 2020. Uneori, viata are nevoie de rabdare. Si deseori, cele mai mari constientizari, salturi, schimbari de destin vin atunci cand asteptam, luam pauza si reflectam.

Vacantele in Mamaia, de trei ori mai scumpe decat cele in Bulgaria sau Grecia

In Mamaia, preturile ajung la 70 de euro pe noapte la un hotel de trei stele, in regim de all inclusive, pentru luna iunie, in timp ce la un hotel tot de trei stele din Bulgaria sau Grecia, pretul este in medie de 22-25 euro pe noapte, potrivit unei analize a IRI Travel.

EJOBS ROMANIA Peste 20.000 de aplicari pentru joburile din afara tarii au fost inregistrate in luna mai

Aproape 1,3 milioane de romani s-au intors in tara in ultimele doua luni, determinati, in cea mai mare parte, de pierderea locurilor de munca pe care le aveau in tari precum Spania, Italia, Marea Britanie sau Germania. Speriati de impactul pe care pandemia l-a avut asupra economiilor din tarile in care plecasera la munca, dar si de valul urias de infectari, acestia s-au intors acasa si au inceput, in prima faza, sa isi caute joburi noi in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )