Libnet.ro
UNICEF

18:45

Rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi, retinut pentru 24 de ore

Antena3 Antena3,
Rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi, retinut pentru 24 de ore

Rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi, Sorin Bocancea, a fost retinut joi seara pentru 24 de ore, dupa ce procurorii DNA au efectuat mai multe perchezitii in incinta institutiei de. continuă pe Antena3

Rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi, retinut pentru 24 de ore

Rectorul Universitatii Petre Andrei din Iasi, Sorin Bocancea, a fost retinut joi seara pentru 24 de ore, dupa ce procurorii DNA au efectuat mai multe perchezitii in incinta institutiei de invatamant, informeaza Agerpres.

Prodecanul Facultatii de drept din cadrul Universitatii Petre Andrei din Iasi, retinut pentru luare de mita: Dan Florin Druga a demisionat din toate functiile detinute

Avocatul Dan Florin Druga, prodecan al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Petre Andrei UPA) din Iasi si profesor de Teoria Generala a Dreptului si Drept Penal, a fost retinut luni seara,.

DNA face curatenie in Universitatea Petre Andrei din Iasi

Procurorii DNA i-au retinut pe prodecanul Universitatii Petre Andrei din Iasi, Druga Dan Florian, si ajutorul sau Melinte Dan. Acestia sunt acuzati de catre procurori de luare de mita, ei.

Rectorul Universitatii Petre Andrei Iasi, retinut pentru 24 de ore. Alti doi profesori au ajuns in arestul Politiei

Procurorii DNA au descins in dupa-amiaza zilei de 9 iunie la Universitatea Petre Andrei din Iasi. Dupa mai multe ore de audieri, rectorul universitatii si doi profesori au primit mandat de retinere pentru 24 de ore.

Prodecanul Facultatii de Drept din Iasi, retinut de DNA

Avocatul Dan Florin Druga, prodecan al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Petre Andrei din Iasi si titular de curs la disciplinele Teoria Generala a Dreptului si Drept Penal, a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita. El urmeaza sa fie trimis in fasa judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Prodecanul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Petre Andrei din Iasi, retinut de DNA

Dan-Florin Druga, avocat in Baroul Iasi si prodecan al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Petre Andrei din Iasi, a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita, alaturi de.

DNA a extins cercetarile in dosarul prodecanului Facultatii de Drept din iasi

DNA a extins cercetarile in dosarul lui Dan Druga, prodecan al Facultatii de Drept de la Universitatea Petre Andrei din Iasi, si efectueaza joi perchezitii in sediul Universitatii.

DNA a retinut un profesor de drept penal, acuzat ca a luat mita de la un student

Procurorii DNA Iasi l-au retinut marti pe avocatul Dan Florin Druga, prodecan al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Petre Andrei din Iasi. Procurorii sustin ca l-au prins pe profesor in flagrant in timp ce lua mita. Druga este profesor si preda disciplinele Teoria Generala a Dreptului si Drept Penal.

Om de afaceri din Craiova, retinut

Omul de afaceri Dobre Cristian, asociat majoritar in cadrul unei societati comerciale, a fost retinut, astazi, de catre DNA, pentru 24 de ore, transmite un comunicat al procurorilor anticoruptie trimis redactiei.

Napoca Constructii vrea sa-si vanda baza de productie din Cluj-Napoca pentru 25 milioane lei

Compania Napoca Constructii NAPO) cheama actionarii pe 14 iulie pentru a aproba vanzarea, integrala sau partiala, a bazei de productie prefabricate si betoane din Cluj-Napoca la un pret minim stabilit pentru 2016 de 100 de euro/metru patrat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )