Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rednic: Un rezultat echitabil. Matematic contam in lupta pentru titlu

Online Sport Online Sport,
Rednic: Un rezultat echitabil. Matematic contam in lupta pentru titlu

Mircea Rednic considera ca Dinamo isi va juca pana la capat sansa in campionat dupa 1-1 cu Steaua si ca va arbitra lupta pentru titlu prin prisma deplasarii de la Giurgiu. continuă pe Online Sport

Popa: Ramanem la mana noastra in lupta pentru titlu

Adrian Popa considera ca nu s-a schimbat nimic in lupta pentru titlu dupa remiza cu Dinamo si ca Steaua ramane la mana ei.

Gabriel Tamas: Dinamo nu conteaza in acest an in lupta pentru titlu

Fundasul Stelei s-a declarat suparat dupa remiza campioanei cu Dinamo. Cand faci o remiza, e normal sa fii suparat. Dar sa nu mi-o ia in nume rau Dinamo, nu au contat pentru titlu anul.

Barcelona la a doua infrangere consecutiva in campionat. Lupta pentru titlu relansata in Spania

FC Barcelona a suferit, sambata seara, a doua infrangere la rand in Primera Division si campioana in exercitiu mai pastreaza doar trei puncte avans in fata principalei urmaritoare Atletico Madrid.

Mircea Rednic, anunt surpriza dupa remiza cu Steaua

Antrenorul lui Dinamo a lasat sa se inteleaga ca formatia sa nu prea mai are sanse in lupta pentru titlu. Steaua a avut o posesie mai buna in prima repriza, dar de-a latul, in.

Politic Show: Alegeri locale 2016. Marian Vanghelie se baga in lupta pentru Sectorul 5; Daca erau numiti politic, multi dintre ministrii Cabinetului Ciolos plecau demult; Deputatii le-au dat jurnalistilor pensii speciale. Guvernul: Legea nu este oportuna

Geoana: In Romania exista o deprofesionalizare si o decredibilizare a sistemului traditional de partide. Liderul Partidului Social Romanesc. Gorghiu, despre inlocuirea lui Tariceanu: Daca eram dispusi sa facem un compromis pentru revocarea acestuia, lucrurile ieseau demult.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )