Libnet.ro
UNICEF

07:45

Popa: Ramanem la mana noastra in lupta pentru titlu

Online Sport Online Sport,
Popa: Ramanem la mana noastra in lupta pentru titlu

Adrian Popa considera ca nu s-a schimbat nimic in lupta pentru titlu dupa remiza cu Dinamo si ca Steaua ramane la mana ei. continuă pe Online Sport

Rednic: Un rezultat echitabil. Matematic contam in lupta pentru titlu

Mircea Rednic considera ca Dinamo isi va juca pana la capat sansa in campionat dupa 1-1 cu Steaua si ca va arbitra lupta pentru titlu prin prisma deplasarii de la Giurgiu.

Gabriel Tamas: Dinamo nu conteaza in acest an in lupta pentru titlu

Fundasul Stelei s-a declarat suparat dupa remiza campioanei cu Dinamo. Cand faci o remiza, e normal sa fii suparat. Dar sa nu mi-o ia in nume rau Dinamo, nu au contat pentru titlu anul.

Barcelona la a doua infrangere consecutiva in campionat. Lupta pentru titlu relansata in Spania

FC Barcelona a suferit, sambata seara, a doua infrangere la rand in Primera Division si campioana in exercitiu mai pastreaza doar trei puncte avans in fata principalei urmaritoare Atletico Madrid.

Politic Show: Alegeri locale 2016. Marian Vanghelie se baga in lupta pentru Sectorul 5; Daca erau numiti politic, multi dintre ministrii Cabinetului Ciolos plecau demult; Deputatii le-au dat jurnalistilor pensii speciale. Guvernul: Legea nu este oportuna

Geoana: In Romania exista o deprofesionalizare si o decredibilizare a sistemului traditional de partide. Liderul Partidului Social Romanesc. Gorghiu, despre inlocuirea lui Tariceanu: Daca eram dispusi sa facem un compromis pentru revocarea acestuia, lucrurile ieseau demult.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )