Libnet.ro
UNICEF

16:30

Referat arestare Elena Udrea: PDL, printre beneficiarii mitei din dosarul Microsoft

România Liberă România Liberă,
Referat arestare Elena Udrea: PDL, printre beneficiarii mitei din dosarul Microsoft

Elena Udrea a intermediat mita de 9 milioane de euro pe care fostul ei sot, omul de afaceri Dorin Cocos, le-a cerut-o lui Claudiu Florica si Dinu Pescariu. Cocos se angaja ca firmele sustinute de Claudiu Florica sa incheie contractul de licentiere Microsoft cu Ministerul Comunicatiilor, conform referatului procurorilor DNA. continuă pe România Liberă

Referat arestare Elena Udrea: PDL, printre beneficiarii mitei din dosarul Microsoft

Elena Udrea a intermediat mita de 9 milioane de euro pe care fostul ei sot, omul de afaceri Dorin Cocos, le-a cerut-o lui Claudiu Florica si Dinu Pescariu. Cocos se angaja ca firmele sustinute de Claudiu Florica sa incheie contractul de licentiere Microsoft cu Ministerul Comunicatiilor, conform referatului procurorilor DNA.

Referat DNA: Traseul mitei incasate de Elena Udrea. PDL, printre beneficiarii banilor murdari

Elena Udrea ar fi primit 500. 000 de euro, in mai multe transe, pentru rezolvarea problemelor din justitie ale companiei Fujitsu Siemens Computers. Asta sustin procurorii in referatul prin care au cerut arestarea preventiva a acesteia. Elena Udrea a fost retinuta pentru trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, in dosarul Microsoft.

Arestare Elena Udrea. Fostul lider PMP s-a prezentat la DNA

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a lua la cunostinta acuzatiile care i se aduc in dosarele Microsoft si Gala Bute. Asta dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni, sase cereri de urmarire penala si arestare preventiva trimise de pocurorii anticoruptie.

Referat DNA: Elena Udrea a primit 3,6 milioane de euro pentru deblocare platilor in contractul e-Romania

DNA arata in referatul cu propunere de arestare a Elenei Udrea ca aceasta a primit foloase necuvenite in cuantum de aproximativ 3,6 milioane de euro pentru a-si folosi influenta astfel incat platile aferente.

Elena Udrea, buna pentru arestare.Toate cererile DNA au fost votate cu o majoritate covarsitoare

Arestare Elena Udrea. Plenul Camerei Deputatilor a votat favorabil, tarziu in noapte, pe bada rulanta, sase cereri de ridicare a imunitatii pentru Elena Udrea, printre care si cea pentru arestare preventiva. Astfel, in cursul acestei zile, fostul ministru al Dezvoltarii poate fi incatusat.

VIDEO Elena Udrea, buna pentru arestare. Filmul celei mai lungi nopti

Plenul Camerei Deputatilor a votat, luni noaptea, cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva a deputatului PMP Elena Udrea. 219 voturi au fost in favoarea cererii de arestare, iar 102 - impotriva. Fostul ministru al Dezvoltarii aproape ca si-a implorat colegii sa nu aprobe arestarea sa.

Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Elena Udrea a primit miercuri mandat de arestare pentru 30 de zile, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Anuntul a fost facut de avocatul Elenei Udrea, la iesirea din sediul instantei supreme. Potrivit acestuia, mandatul de arestare a fost emis in dosarul Microsoft, in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Elena Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul Politiei Capitalei. Avocatul Elenei Udrea a anuntat ca va contesta decizia de arestare preventiva.

Elena Udrea, dupa ce deputatii au votat cererea de arestare: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul

Elena Udrea a avut o prima reactie pe Facebook dupa ce Camera Deputatilor a aprobat cererea de arestare a sa in dosarul Gala Bute. Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul. Subiectul nu trebuie sa fie ce se intampla cu mine, ci cum va arata Romania condusa din umbra discretionar si ocult, odata ce adevarul a fost suprimat, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Camera Deputatilor decide daca avizeaza pozitiv cererile de arestare

Elena Udrea ar putea ajunge in spatele gratiilor. Camera Deputatilor urmeaza sa decida, luni, daca avizeaza cererile procurorilor anticoruptie de arestare preventiva emise pe numele fostului ministru. Anterior, Comisia Juridica a aprobat cererile DNA de arestare a deputatului Udrea, suspectata in dosarele de coruptie Gala Bute si Microsoft.

VIDEO. Elena Udrea este audiata la DNA, dupa ce deputatii au votat pentru arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft

Elena Udrea a fost citata, marti, in jurul pranzului, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )