Libnet.ro
UNICEF

13:30

Referendum 2018. Peste 120.000 de romni au votat n strainatate la referendumul pentru familie. n ce tari au mers cei mai multi la urne

Hotnews Hotnews,
 Referendum 2018. Peste 120.000 de romni au votat n strainatate la referendumul pentru familie. n ce tari au mers cei mai multi la urne

Peste 120. 000 de romani aflati in afara tarii si-au exprimat optiunea la referendumul pentru modificarea definitiei familiei in Constitutie. Potrivit datelor anuntate duminica seara de Biroul Electoral Central BEC), pana la ora 21. 00, ora Romaniei la inchiderea urnelor in tara), in strainatate au votat in total 121. 118 de alegatori, peste 50% dintre ei numai in Italia, Spania si Marea Britanie. continuă pe Hotnews

BEC Referendum 2018 Prezenta la vot a fost de 20,41%. Referendumul pentru familie nu a ndeplinit conditiile de validare

Referendumul pentru familie nu a indeplinit conditiile de validare, prezenta la vot, duminica, la ora 21. 00, la inchiderea urnelor fiind de 20,41%, potrivit rezultatelor prezentate de Biroul Electoral Central BEC). Pentru a fi validat era nevoie de o prezenta de cel putin 30% a romanilor inscrisi in listele electorale permanente.

Referendum 2018 Presedintele Klaus Iohannis a votat la referendumul pentru familie

Presedintele Klaus Iohannis a votat la referendumul pentru familie. Seful statului a ajuns la o sectie de votare de la Sibiu, in jurul orei 19.

Referendum 2018. Peste 1.700 de politisti, jandarmi si pompieri din asigura paza sectiilor de votare din Teleorman

Aproximativ 1. 700 de politisti, jandarmi si pompieri din Teleorman asigura paza si ordinea la referendumul organizat in acest weekend.

BEC Referendum 2018, ziua a doua. Prezenta la vot la referendumul pentru familie a fost de 11,67%, la ora 13.00

Pana duminica la ora 13. 00, 11,67% dintre romanii inscrisi pe listele electorale permanente au votat la referendumul pentru familie, potrivit datelor Biroului Electoral Central. in Bucuresti, prezenta la vot la referendum a fost de 10,21%.

Referendum 2018. Cati salajeni au votat la Referendum pana la ora 10

Biroul Electoral Central da publicitatii, din trei in trei ore, prezenta la vot pentru Referendumul privind redefinirea familiei. Prima raportare a vizat prezenta la ora 10.

Referendum 2018. Claudiu Manda, dupa ce a votat: La nunta nu vreau sa ma gandesc daca voi fi socru mare sau mic

Senatorul PSD Claudiu Manda, seful comisiei parlamentare de control al SRI, a votat sambata la Craiova. La iesire a declarat ca a votat la referendum pentru ca nu vrea sa aiba batai de cap la nunta fiului sau. Dupa o jumatate de ora, a ajuns la urne in Craiova si Lia Olguta Vasilescu. Ministra Muncii a venit pentru prima data neinsotita de fiul si nepoata sa, cei doi copii despre care spune mereu ca-i poarta noroc.

Referendum 2018 La Stoenesti, familia traditionala a votat mpotriva casatoriei ntre ambele sexe. Este urt. Nu vreau sa ajunga copilul meu asa

Comuna Stoenesti, Giurgiu, 40 de km distanta de Bucuresti. imbracat intr-un trening albastru, in fata sectiei de votare sta primarul comunei, Ilie Ene. Se uita atent cine vine la vot, intra in vorba, se misca agitat de la stanga la dreapta. Am indemnat oamenii la vot. Este interzis? Le-am zis sa vina sa voteze. Este important pentru noi ca natie sa treaca acest referendum, spune acesta.

Rezultate finale Referendum 2018. Cati timiseni au votat pentru redefinirea familiei in Constitutie

Pragul de validare a Referendumului pentru familia traditionala, de 30%, nu a fost atins. Constitutia ramane in forma actuala: casatoria este uniunea dintre soti. iata cum s-a votat in Timis.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Peste zece tari cu un singur roman pe listele de vot pentru familia traditionala

MAE organizeaza, pentru referendumul pentru familie, 377 sectii de votare in strainatate, din care 192 pe langa misiunile diplomatice, oficiile consulare si institutele culturale, iar 185 in alte locatii, cele.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Mihai Nesu a votat la referendum

REFERENDUM FAMILIE 2018 Mihai Nesu a votat, sambata dimineata, la referendumul pentru familie si a indemnat pe toata lumea sa faca la fel. Fostul fotbalist este un sustinator al modificarii constitutiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )