Libnet.ro
UNICEF

20:30

REFERENDUM 2019. Care sunt, de fapt, intrebarile de la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
REFERENDUM 2019. Care sunt, de fapt, intrebarile de la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis

La referendum, cetatenii sunt chemati sa se pronunte prin Da sau Nu cu privire la urmatoarele intrebari: 1. Sunteti de acord cu interzicerea amnistiei si gratierii pentru infractiuni de. continuă pe Antena3

REFERENDUM 2019. Care sunt procedurile pentru votul din 26 mai. Peste 18 milioane de alegatori, asteptati la urne

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European, dar si pentru a vota la referendumul.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019: Care sunt mizele unui scrutin extrem de important pentru viitorul Europei si de ce, pe 26 mai, fiecare VOT conteaza!

Pe 26 mai, romanii sunt chemati la urne pentru a-i alege pe politicienii care vor reprezenta Romania in Parlamentul European. Iar alegerile europarlamentare sunt chiar maiimportante decatcele pentru.

Ghidul alegatorului roman la europarlamentare si la referendum 2019, in Romania si in strainatate

Pe data de 26 mai 2019 alegatorii romani sunt chemati la vot pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul convocat de presedintele Romaniei privind lupta anticoruptie si ordonantele de urgenta. Cine, cum, unde, ce voteaza - ghid practic.

Referendum 2019: 0,98%, prezenta la vot la ora 08.00 / Peste 3.000 de romani au votat in strainatate

Referendum 2019. Pana la ora 08. 00, duminica dimineata, votasera 1,09% dintre romani la referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis, arata datele in timp real prezentate de Biroul Electoral Central.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE si REFERENDUM 2019. Anuntul facut privind sectiile de votare din strainatate

ALEGERI EUROPARLAMENTARE si REFERENDUM 2019. Judecatoarea Florentina Vasilateanu, presedintele Biroului electoral nr. 48 pentru sectiile de votare din strainatate, spune ca s-au luat masuri, acolo unde s-a put.

Rezultate Loto 6 din 49, extragerea de duminica. Care sunt numerele castigatoare, LIVE

Rezultate Loto 6 din 49, extragerea de duminica. Alaturi de Loto 6 din 49, vei afla si extragerile pentru Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5 din 40 si Super Noroc. Afla acum daca te afli printre fericitii castigatori ai premiilor puse in joc de Loteria Romana. Extragerea de duminica, 26 mai, a coincis cu ziua [] .

Prezenta la vot ridicata la ora 10.00 Europarlamentare: 6,56% / Referendum: 5,24% / Teleorman si Dambovita, judete fruntase la europarlamentare/ Cea mai mica prezenta, in Covasna si Vaslui

Duminica, la ora 10. 00, prezenta la vot la alegerile europarlamentare era de 6,56%, iar la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis - 5,24%. Prezenta este mult mai ridicata fata de ultimele doua scrutine - alegerile europarlamentare si parlamentarele din 2016, cand la aceeasi ora prezenta a fost de 4,61%, respectiv 5,33%. Judetele cu cea mai mare prezenta la europarlamentare - peste 8% - sunt Teleorman, Dambovita si Giurgiu, in timp ce prezenta cea mai scazuta - sub 5% - este in Covasna si Vaslui. La referendum, cei mai multi oameni au votat in Ilfov, Constanta si Tulcea, unde prezenta depaseste 6,5%. Cea mai mica prezenta pentru referendum este in Vaslui, Suceava si Botosani.

Viorica Dancila s-a razgandit, nu mai voteaza la referendum. Da vina pe Presedinte

Dupa ce a reanalizat contextul politic, Viorica Dancila a decis, in cele din urma, ca nu va mai vota la referendumul convocat de Klaus Iohannis, relateaza Stiripesurse. ro, care citeazaun mesaj adresat.

Este sau nu legal sa fii intrebat daca votezi si pentru referendumul convocat de Klaus Iohannis?

Purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a facut duminica, intr-o conferinta de presa, cateva precizari legate de vot. Decizia nr. 72 a BEC, la Art. 1, lit. B precizeaza .

ALEGERI EUROPARLAMENTARE si REFERENDUM 2019. Avocatul Lucian Bolcas explica prezenta la vot

Avocatul Lucian Bolcas a oferit, duminica, o reactie la cald,dupa ce referendumul pe justitie, initiat de presedintele Klaus Iohannis, a atins pragul de prezenta de 30% necesar pentru a fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )