Libnet.ro
UNICEF

09:15

Referendumul privind cainii comunitari, supus aprobarii in sedinta CGMB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Referendumul privind cainii comunitari, supus aprobarii in sedinta CGMB

Organizarea referendumului privind cainii comunitari va fi astazi supusa aprobarii catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele comisiei juridice din Camera Deputatilor: Saptamana viitoare vom relua dezbaterile la proiectul de lege privind cainii comunitari

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a luat in discutie miercuri procedura referitoare la proiectul de lege privind cainii comunitari, stabilind ca saptamana viitoare sa reia dezbaterile cel mai probabil intr-o sedinta comuna cu Comisia de administratie si cu invitarea mai multor decidenti de la nivelul administratiilor locale, a declarat pentru Agerpres presedintele comisiei, Bogdan Ciuca.

Dragnea: Un referendum privind cainii comunitari nu tine loc de lege

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat astazi ca este important un referendum privind cainii comunitari, dar ca acesta nu tine loc de lege.

Oprescu a propus intrebarea la care vor raspunde bucurestenii la referendumul privind cainii maidanezi. Cand ar putea avea loc referendumul

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, joi, ca va propune in CGMB ca bucurestenii sa raspunda la referendum la intrebarea: Sunteti de acord cu eutanasierea cainilor fara detinator capturati pe.

Valeriu Zgonea cere urgentarea dezbaterilor la proiectul privind cainii comunitari

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a trimis miercuri liderilor de grupuri parlamentare o scrisoare in care le cere sa depuna toate eforturile pentru urgentarea dezbaterilor proiectului de lege pentru modificarea si completarea OUG nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan, in Comisiile juridice si pentru administratie publica, noteaza Agerpres.

Din categoria aceste cuvinte ne doare: cainii comunitari si genocidul

De cateva zile, mai ales de cand lupta pentru putere intre tiganii rromi s-a mai domolit, sau cel putin televiziunile au scos-o din calculul de rating, de cand DD n-a mai aparut cu trasoarele lui despre Elodia, de cand au inceput sa-l judece pe Visinescu, a reaparut discutia despre cainii comunitari. Ca de obicei, tabere pro si contra, discursuri sforaitoare acuzatii si, in rest. nimic.

Deputatii urgenteaza dezbaterea proiectului de lege privind cainii fara stapan

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca va solicita urgentarea dezbaterii proiectului de lege privind cainii fara stapan. in prezent, proiectul de lege se afla la Comisia pentru administratie.

COPIL OMORAT DE CAINE. Alesii vor urgenta dezbaterea proiectului de lege privind cainii ...

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca va solicita urgentarea dezbaterii proiectului de lege privind cainii fara stapan, aflata la Comisia pentru administratie si ca va discuta cu premierul Victor Ponta legat de acest subiect, informeaza Mediafax. I-am rugat pe secretarul general si pe liderul grupului PSD in aceasta dimineata sa se intereseze sa urgentam dezbaterea. Sper sa gasim o solutie. Vorbim despre un copil care are patru ani, fiica mea are sase ani si .

Bogdan Ciuca: Saptamana viitoare vom relua dezbaterile la proiectul de lege privind cainii comunitari

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a luat in discutie, miercuri, procedura referitoare la proiectul de lege privind cainii comunitari, stabilind ca saptamana viitoare sa reia dezbaterile cel mai probabil intr-o sedinta comuna cu Comisia de administratie si cu invitarea mai multor decidenti de la nivelul administratiilor locale, a declarat pentru Agerpres presedintele comisiei, Bogdan Ciuca.

Oprescu a propus intrebarea la care vor raspunde bucurestenii la referendumul privind eutanasierea cainilor maidanezi. Cand ar putea avea loc referendumul

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, joi, ca va propune in CGMB ca bucurestenii sa raspunda la referendum la intrebarea: Sunteti de acord cu eutanasierea cainilor fara detinator capturati pe.

Viceprimarul Capitalei sfideaza problema maidanezilor: Am luat toate masurile, am mutat cainii comunitari la Stadionul Dinamo

Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu a declarat, miercuri, ca Primaria a luat toate masurile pentru buna organizare a partidei Romania-Ungaria, precizand in gluma ca si problema cainilor comunitari a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )